Skyt
Hectopat
Ölüm maçı girdim değerler bu şekilde.Stok soğutucu ile o değerler imkansız.
Oyun içi dediğim değerler.Oyun içine bakacaksın.
Ölüm maçı girdim değerler bu şekilde.Stok soğutucu ile o değerler imkansız.
Oyun içi dediğim değerler.Oyun içine bakacaksın.
Ölüm maçı girdim değerler bu şekilde.
Oyun içi dediğim değerler.
Ölüm maçı girdim değerler bu şekilde.
Oyun içi dediğim değerler.
Core Temp ile baktığımda değerler bu şekilde Afterburner ile mi bakmam gerekiyor?
Core Temp ile baktığımda değerler bu şekilde Afterburner ile mi bakmam gerekiyor?
Hocam işlemci temel frekans seviyesinde çalışıyor gözüküyor. Maksimum frekansına ulaşmaması için bir ayar mı yaptınız ? Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.Afterburner bu şekilde.
Var mı öneri. Anakarttan olabilir mi acaba?
Hayır hocam bir ayar yapmadım nasıl yapacağımı da bilmiyorum işlemciyi yeni aldım üzerine de bir ayar yapmadım.Hocam işlemci temel frekans seviyesinde çalışıyor gözüküyor. Maksimum frekansına ulaşmaması için bir ayar mı yaptınız ? Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.
Hocam öncelikle eğer seçili değilse bilgisayarda güç modunu yüksek performansa almayı deneyebilirsiniz. Bu ayar işlemci frekansını maksimumda tutmaya zorlar diye düşünüyorum. Olmazsa BIOS update deneyebilirsiniz.Hayır hocam bir ayar yapmadım nasıl yapacağımı da bilmiyorum işlemciyi yeni aldım üzerine de bir ayar yapmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.