R7 5700X'e geçtikten sonra FPS düşüşü ve takılmalar oluyor

mertacgzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yenı işlemci aldım Ryzen 7 5700X onceden Ryzen 5 3500X vardı. ASUS Prime B450M K2 anakart AM4 fakat ıslemcıyı degıstırdıkten sonra FPS dusukluklerı takılma oluyor, ısıları normal Görev Yöneticisi'nden tum degerler normal gozukuyor. İslemcıde gozukuyor ama sorunu cozemedım BIOS kontrol etmedım.

Merhaba yenı işlemci aldım Ryzen 7 5700X onceden Ryzen 5 3500X vardı. ASUS Prime B450M K2 anakart AM4 fakat ıslemcıyı degıstırdıkten sonra FPS dusukluklerı takılma oluyor, ısıları normal Görev Yöneticisi'nden tum degerler normal gozukuyor. İslemcıde gozukuyor ama sorunu cozemedım BIOS kontrol etmedım.

İşlemci değişiminden sonra temiz kurulum yapmak bu tür sorunların önüne geçmekte.

Hocam DDU driver silme programından driverı silmeyi deneyin.

DDU ile işlemcinin ne alakası var dostum?

Her şeyi de yüklemiştim ama sanırsam atmam gerekecek flash olmadan atsam olur mu yoksa mecbur en baştan mı kurmam gerekli flashla atıp.

Yaptım ama anlamadım tam neye bakıcagımı Chrome da sayfaya attı benı yuzdeler yazıyor ama pek bir bilgim yok bu konuda.

Eki Görüntüle 2360221
Single da ortalama 100 multide ise 1400 puana yakın kaybınız var. Formatlarsanız tam performansında çalışır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı