Çözüldü R7-5800H CPU sıcaklığı 99 dereceyi görüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

469826

Hectopat
Makaleler
16
Diablo 4 oynuyorum, şu %99 FPS muhabbetiyle zaten aylardır uğraşmama rağmen çözüm bulamadım ancak onu çözmeye çalışırken MSI Afterburner kurdum, oyunu oynuyordum ki bir baktım CPU 99 dereceyi görmüş. Bu sıcaklık normal mi diye bile sormuyorum, değildir herhalde. 99 derece nedir ya? Laptop ama bu sıcaklık normal değil gibi geldi, ne yapmam lazımdır acaba? Sistem bilgilerini alta bıraktım:

Ekran kartı: RTX 3060.
İşlemci: R7-5800H
RAM: 16 GB.

Çözüm
Kendim uğraşmayayım, ters bir şey yapıp elimde kalmasını istemiyorum hiç anlamam çünkü. Müşteri hizmetlerine sorup ücretsizse yollayacağım, tabii bu sıcaklığı düşürmeme yardımcı olur umarım. Bu arada %99 FPS'nin düşüklüğü de bundan kaynaklı olabilir mi? Konusunu açtım bugün ama kimse yardımcı olmadı.

Throttle yediği için olabilir, normal. Servis yapar ama macun ne kullanır bilmiyorum, ben cihazda maxtor kullandım yeterince vizkosizitesi yüksek olsa bile pump out oldu gibi cihaz. Yerinde olsam uzun süre kullanacaksam PTM 7950 alıp kendim uygulardim, cihazı satmayı düşündüğüm için uğraşmadım ama.
Kendim uğraşmayayım, ters bir şey yapıp elimde kalmasını istemiyorum hiç anlamam çünkü. Müşteri hizmetlerine sorup ücretsizse yollayacağım, tabi bu sıcaklığı düşürmeme yardımcı olur umarım. Bu arada %99 FPS’nin düşüklüğü de bundan kaynaklı olabilir mi? Konusunu açtım bugün ama kimse yardımcı olmadı.

Kendim uğraşmayayım, ters bir şey yapıp elimde kalmasını istemiyorum hiç anlamam çünkü. Müşteri hizmetlerine sorup ücretsizse yollayacağım, tabii bu sıcaklığı düşürmeme yardımcı olur umarım. Bu arada %99 FPS'nin düşüklüğü de bundan kaynaklı olabilir mi? Konusunu açtım bugün ama kimse yardımcı olmadı.

Throttle yediği için olabilir, normal. Servis yapar ama macun ne kullanır bilmiyorum, ben cihazda maxtor kullandım yeterince vizkosizitesi yüksek olsa bile pump out oldu gibi cihaz. Yerinde olsam uzun süre kullanacaksam PTM 7950 alıp kendim uygulardim, cihazı satmayı düşündüğüm için uğraşmadım ama.

Çözüm

Tabii dostum ısındıgı ıcın takılmaya baslıyor PC drop yiyorsun; muhtemelen de PC oyuna girince hemen ısınıyordur.

Yine cevap alamamaktan korkmuştum, ancak teşekkürler ki yardımcı oldunuz. Hanginizi çözüm olarak işaretleyeceğimi bilemedim, aranızda taş kağıt makas falan yapın hak geçmesin :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı