U Umuthan1 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 43 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 RAM 16 8x2 GB Ekran kartı RTX 3060 İşlemci R7 5800H Merhaba.Bbugün The Witcher 3 oynarken ekran kartımın 85 işlemcimin 95 dereceyi hatta 98 dereceye kadar ısındığını gördüm. Sizce değerler normal mi? Kullanımda rahatsız etmiyor klavye serin fakat ileride sorun çıkarır mı? Laptop kardeşimin daha 2 aylık. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2022
Merhaba.Bbugün The Witcher 3 oynarken ekran kartımın 85 işlemcimin 95 dereceyi hatta 98 dereceye kadar ısındığını gördüm. Sizce değerler normal mi? Kullanımda rahatsız etmiyor klavye serin fakat ileride sorun çıkarır mı? Laptop kardeşimin daha 2 aylık.
Çözüm SEMIKAANCAKIR 16 Temmuz 2022 Umuthan1 dedi: Benim cihaz Lenovo IP 3 başka konularda gördüm sanırım normal. Genişletmek için tıkla... Cihazın altına hava akışı oluşturacak yükseklik var mı? Başka bir konuda aynı şikayetten açıldı ve arkadaş masaya yapışık kullanıyormuş.
Umuthan1 dedi: Benim cihaz Lenovo IP 3 başka konularda gördüm sanırım normal. Genişletmek için tıkla... Cihazın altına hava akışı oluşturacak yükseklik var mı? Başka bir konuda aynı şikayetten açıldı ve arkadaş masaya yapışık kullanıyormuş.
ReavenCache Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 Bu sıcak havaları ve laptop olduğunu göz önünde bulundurursak normal hocam daha serin yerlerede oynamaya çalışın. Artı 0 Eksi
Bu sıcak havaları ve laptop olduğunu göz önünde bulundurursak normal hocam daha serin yerlerede oynamaya çalışın.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Linkini bırakır mısın ürünün? Artı 0 Eksi
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 16 Temmuz 2022 #4 Laptoplar da normal sıcaklık. Artı 0 Eksi
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 16 Temmuz 2022 #5 Bu değerler cihaz için çok tehlikeli. Cihaz modeliniz nedir? 2 aylık cihazda macun kuruması olamaz. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 16 Temmuz 2022 #6 AriceN dedi: Bu değerler cihaz için çok tehlikeli. Cihaz modeliniz nedir? 2 aylık cihazda macun kuruması olamaz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar olması gereken gibi ufacık kasaya sıkışmış kompenntler için normal. Artı 0 Eksi
AriceN dedi: Bu değerler cihaz için çok tehlikeli. Cihaz modeliniz nedir? 2 aylık cihazda macun kuruması olamaz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar olması gereken gibi ufacık kasaya sıkışmış kompenntler için normal.
AriceN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.250 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 16 Temmuz 2022 #7 Atamyolundayız dedi: Sıcaklıklar olması gereken gibi ufacık kasaya sıkışmış kompenntler için normal. Genişletmek için tıkla... Hocam bizzat kendi kullandığım cihaz bu havalarda 32 derece oda sıcaklıklığında 70 80 dereceyi geçmiyor. Güncel cihazlarda bu sıcaklıklar normal değil. Bundan 3 4 sene önceki cihazlardan bahsetmiyoruz. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Sıcaklıklar olması gereken gibi ufacık kasaya sıkışmış kompenntler için normal. Genişletmek için tıkla... Hocam bizzat kendi kullandığım cihaz bu havalarda 32 derece oda sıcaklıklığında 70 80 dereceyi geçmiyor. Güncel cihazlarda bu sıcaklıklar normal değil. Bundan 3 4 sene önceki cihazlardan bahsetmiyoruz.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #8 Atamyolundayız dedi: Sıcaklıklar olması gereken gibi ufacık kasaya sıkışmış kompenntler için normal. Genişletmek için tıkla... Değil. Son çıkan laptopların testlerine bakarsan bu kadar ısınmadıklarını görürsün. Umuthan1 dedi: Merhaba. Bbugün The Witcher 3 oynarken ekran kartımın 85 işlemcimin 95 dereceyi hatta 98 dereceye kadar ısındığını gördüm. Sizce değerler normal mi? Kullanımda rahatsız etmiyor klavye serin fakat ileride sorun çıkarır mı? Laptop kardeşimin daha 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Laptop basaya yapışık büyük ihtimalle. Altında hava akışı olacak kadar yükseğe kaldırın. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Sıcaklıklar olması gereken gibi ufacık kasaya sıkışmış kompenntler için normal. Genişletmek için tıkla... Değil. Son çıkan laptopların testlerine bakarsan bu kadar ısınmadıklarını görürsün. Umuthan1 dedi: Merhaba. Bbugün The Witcher 3 oynarken ekran kartımın 85 işlemcimin 95 dereceyi hatta 98 dereceye kadar ısındığını gördüm. Sizce değerler normal mi? Kullanımda rahatsız etmiyor klavye serin fakat ileride sorun çıkarır mı? Laptop kardeşimin daha 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Laptop basaya yapışık büyük ihtimalle. Altında hava akışı olacak kadar yükseğe kaldırın.
Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 16 Temmuz 2022 #9 3060 icin 85 derece fazla bendeki PUBG de 75 78 falan bu havalarda. Alti acik. Artı 0 Eksi
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #10 Turkogul dedi: 3060 icin 85 derece fazla bendeki PUBG de 75 78 falan bu havalarda. Alti acik. Genişletmek için tıkla... Laptop mu? Altı açık demişsiniz Artı 0 Eksi
Turkogul dedi: 3060 icin 85 derece fazla bendeki PUBG de 75 78 falan bu havalarda. Alti acik. Genişletmek için tıkla... Laptop mu? Altı açık demişsiniz