R7 5800X için Dark X94 yeterli midir?

Meflgt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Intel sistemden AMD'ye geçiş yapiyorum az önce R7 5800X sipariş verdim. Elimde halihazırda Dark X94 model çift fanlı kule soğutucu var. Yeterli olur mu ve ASUS ROG B550 model mı yoksa MSI Gaming Edge X570 mi daha mantıkli olur? Daha iyi öneriniz varsa fikirlerinizi belirtin.
Not: XFX RX6600 ekran kartına sahibim.

Yeterli olabilir ama Dark markası kaliteli bir soğutma üreticisi değil netice içinde Teknobiyotik'e ait fason mal satıcısı.

Tavsiyem Corsair, Artic, Cooler Master, MSI gibi kaliteli bir soğutucu üreticisine geçiş yapmanız hem işlemciniz içinde daha doğru olur.

Yeterli olabilir ama Dark markası kaliteli bir soğutma üreticisi değil netice içinde Teknobiyotik'e ait fason mal satıcısı.

Tavsiyem Corsair, Artics, Cooler Master, MSI gibi kaliteli bir soğutucu üreticisine geçiş yapmanız hem işlemciniz içinde daha doğru olur.

Anladım hocam tam marka model öneriniz var mıdır?

Tavsiyem Corsair, Artics, Cooler Master, MSI gibi kaliteli bir soğutucu üreticisine geçiş yapmanız hem işlemciniz içinde daha doğru olur.

Ben Dark X90 aldım 2 hafta önce şu an işlemci 65 dereceden 57'ye düştü Full yükte sabit bir şekilde kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı