meteylmz
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba işlemci ve ekran kartı değişimi yaptım Ryzen 7 5800X aldım sıvı soğutucu konusunda kafam karıştı. 120mm ile kasa toplayan birçok büyük kanal hatta bizim sitenin bu ay önerisinde dahi var 120'lik bu işlemciye yeter mi? Tavsiyeniz nedir ileride üst modellere geçiş yaparsam tekrar değişme gereği duymak istemiyorum açıkçası. Şimdiden teşekkür ederim.
Kasa Sharkoon tg4.
Bütçe durumu 2, 5K (az çok duruma göre oynama olacak)
Benim gözüme takılan ürünleride bırakmak istiyorum.
www.vatanbilgisayar.com
www.teknobiyotik.com
www.incehesap.com
www.itopya.com
En son eklediğim Cooler Master yeni gördüm Amazon'daki rakam güzel gibi geldi sizlerin fikri tavsiyesi nedir saygılar.
Kasa Sharkoon tg4.
Bütçe durumu 2, 5K (az çok duruma göre oynama olacak)
Benim gözüme takılan ürünleride bırakmak istiyorum.
Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00066A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Fan Boyutu 140mm EAN 4895213701976 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 72.8 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...
Cougar AQUA 360 Li Rgb 3xFan Sıvı Cpu Soğutucusu CGR-AQUA 360 - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
En son eklediğim Cooler Master yeni gördüm Amazon'daki rakam güzel gibi geldi sizlerin fikri tavsiyesi nedir saygılar.
Son düzenleyen: Moderatör: