R7 5800X için termal macun önerisi

Wufı54

Hectopat
Merhaba. Benim sistemimde R7 5800X var ve sıvı soğutma olarak NZXT X73 kullanıyorum ama sıcaklıklar boştayken bile 50-60'larda oyun oynarken 70-85'lerde. Ben sistemi alırken sıvı soğutmanın üstünde gelen termal macunu kullanmıştım yani termal macun alıp sürmedim o yüzden termal macun alıp denemek istiyorum. R7 5800X için önereceğiniz en iyi termal macun hangisidir? Fiyat önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleme:

:) Önerdiğin sıvı metal macunu Delid işlemi için işe yarayan bir yöntem. Normal metal üzerine sürüldüğü zaman kısa süre sonra metal yüzeyin içine eder. Performans Delid işleminde olduğu gibi olmaz. Ayrıca minnacık bir parça anakart üzerine giderse onu oradan çıkarması ancak bir mucize olur. Anakart pert olur. Bu arada ilk önerdiğin termal macun iyi...Ben de onu öneriyorum.

:) önerdiğin sıvı metal macunu delid işlemi için işe yarayan bir yöntem. Normal metal üzerine sürüldüğü zaman kısa süre sonra metal yüzeyin içine eder. Performans delid işleminde olduğu gibi olmaz. Ayrıca minnacık bir parça anakart üzerine giderse onu oradan çıkarması ancak bir mucize olur. Anakart pert olur.

Yanlış linki atmışım :D

Atmak istediğim o değildi uyarı için teşekkür ederim :)

:) Önerdiğin sıvı metal macunu Delid işlemi için işe yarayan bir yöntem. Normal metal üzerine sürüldüğü zaman kısa süre sonra metal yüzeyin içine eder. Performans Delid işleminde olduğu gibi olmaz. Ayrıca minnacık bir parça anakart üzerine giderse onu oradan çıkarması ancak bir mucize olur. Anakart pert olur. Bu arada ilk önerdiğin termal macun iyi...Ben de onu öneriyorum.
Hangi macundan bahsediyorsunuz anlamadım sıvı metal olan hangisi

Hangi macundan bahsediyorsunuz anlamadım sıvı metal olan hangisi?

Linki kaldırdım, yanlış linki attım anlamadan. Düzelttim şimdi o yüzden görünmüyor. İlk attığımı alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı