R7 5800X Prime B450M-K ile sistem güç vermiyor

• Konuyu başlatan bego
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 154

bego

Hectopat
RAM
16GB
Anakart
ASUS PRIME B450M-K
Sela, 2 gün önce 4060 Ti ve Ryzen7 5800X satın aldım ve kargosu dün geldi.
Ekran kartını taktım sorunsuz bir şekilde çalışıyor ancak işlemci için aynısını söyleyemem.
İşlemciyi soketine sorunsuz yerleştirip macunu sürdüm ve bilgisayarı çalıştırmaya çalıştım ancak Power tuşuna basınca ne ekran geldi ne de PC güç verdi.
Fanlar sorunsuz çalışıyor ancak hiçbir USB klavyeye güç vermiyordu ayrıca ekran kartını sorunsuz monte etmeme rağmen ekranda gelmiyordu.
Eski işlemcim olan 3600'e döndüğümde ise sistemim sorunsuz bir şekilde çalıştı.

Bir çözüm öneriniz vb. varsa bu postun altına yazabilir misiniz rica edersem, teşekkürler.

Hocam iade edin eğer bunları sıfır aldıysanız bu zamanda DDR4 sistem almanız paranızı çöpe atmanız demektir.

Ben 7500F işlemci aldım 5800x3D ile aynı performansı gösteriyor ve yarı fiyatına bir işlemci.
Ayrıca ileriye dönük bir DDR5 AM5 sisteme giriş yapmış oldum ileride işlemci upgrade yapabileceğim rahatça.

Hocam iade edin eğer bunları sıfır aldıysanız bu zamanda DDR4 sistem almanız paranızı çöpe atmanız demektir.

Ben 7500F işlemci aldım 5800x3D ile aynı performansı gösteriyor ve yarı fiyatına bir işlemci.
Ayrıca ileriye dönük bir DDR5 AM5 sisteme giriş yapmış oldum ileride işlemci upgrade yapabileceğim rahatça.

Hocam iade edebilir miyim sanmıyorum ama bu dediğim olayın bir çözümünü biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı