MSI MAG B550 Tomahawk 5100mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.426,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçe ne kadar. şimdi yazmışsınız gördüm B550M serisini tercih edin, B550M-A, B550M PLUS ve B550M-K Uygundur, ha illa 8000TL'lik arıyorsanız o kadarını bilmiyorum ,
Hocam bence ekran kartına biraz daha yüklenebilirsiniz anakartı kısabiliriz hatta işlemciyi de bir tık kısarsanız eğer oyun odaklı bilgisayar topluyorsanız ekran kartına ayıracağınız fazla bütçe direkt performansa çok etki edecektir.
3060 Ti ekran kartlı bir sistem orta seviye bir sistem olur, orta seviye bir AM4 sistemde de anakarta 8000 TL vermenize gerek yok. 3500 TL'lik bir B550 modeli rahatlıkla işinizi görür, OC bile yaptırır. Aradaki bütçeyi de farklı bileşenlere aktarabilirsiniz böylelikle.
Üstte atılan modellerden B550-A Pro modelini öneriyorum ben.
Bütçe ne kadar. Şimdi yazmışsınız gördüm B550M serisini tercih edin, B550M-A, B550M Plus ve B550M-K uygundur, ha illa 8000TL'lik arıyorsanız o kadarını bilmiyorum ,
3060 Ti ekran kartlı bir sistem orta seviye bir sistem olur, orta seviye bir AM4 sistemde de anakarta 8000 TL vermenize gerek yok. 3500 TL'lik bir B550 modeli rahatlıkla işinizi görür, OC bile yaptırır. Aradaki bütçeyi de farklı bileşenlere aktarabilirsiniz böylelikle.
Üstte atılan modellerden B550-A Pro modelini öneriyorum ben.
hazır sistemmi kendinizmi topluyorsunuz, birde ekran kartını biraz daha yükseltme imkanınız yokmu işlemci ve 8000tllik anakartlar o ekran kartına fazla(gereksiz) gelir.
Bende öyle düşündüm neredeyse bir ekran kartı fiyatı kadar anakarta verilmez, işlemcide bir tık fazla olmuş ekran kartına gibi.
Hazır sistemmi kendinizmi topluyorsunuz, bir de ekran kartını biraz daha yükseltme imkanınız yok mu işlemci ve 8000TL'lik anakartlar o ekran kartına fazla(gereksiz) gelir.
ASUS GeForce TUF-RTX3070TI-O8G-V2-GAMING OC 8GB GDDR6X 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bende öyle düşündüm neredeyse bir ekran kartı fiyatı kadar anakarta verilmez, işlemcide bir tık fazla olmuş ekran kartına gibi.
Hazır sistemmi kendinizmi topluyorsunuz, bir de ekran kartını biraz daha yükseltme imkanınız yok mu işlemci ve 8000TL'lik anakartlar o ekran kartına fazla(gereksiz) gelir.
Peki, yardımcı olabilir misiniz RTX 3070 Ti için hangi işlemci ve anakart uygun olur darboğaz yapmayacak.
Bu arada işlemciyi güçlü almak daha mantıklı değil mi?