R7 5800X RTX 3060 Ti sistem için anakart önerisi

Olur tabii ki hocam ama işlemciyi düşürmeyin o dediğimden yoksa darboğaz yaşama ihtimaliniz yükselir dengesiz olur sistem. Hikayeli oyunlarda 27inç daha iyi bir tat bırakıyor ama çok fazla CS Valorant falan oynuyorsanız 24inç 1080p de gayet iyi olur yeter ki kaliteli bir monitör alın.

Tamamdır. Fakat hocam çok fazla Valorant ve CS:GO oynamayacağımda ama genel olarak oynayacağım, fakat çoğunlukla hikayeli oyunlar oynayacağım aklımdaki soru: 27 inç alsam Valorant ve CS:GO oynarken bir eksisi olur mu acaba?

Tamamdır. Fakat hocam çok fazla Valorant ve CS:GO oynamayacağımda ama genel olarak oynayacağım, fakat çoğunlukla hikayeli oyunlar oynayacağım aklımdaki soru: 27 inç alsam Valorant ve CS:GO oynarken bir eksisi olur mu acaba?
Hocam yok o kadar kafanıza takmayın ya sorun olmaz gayet güzel güzel oynarsınız oyunlarınızı ama 27inç 1080p gibi bir hata yapmayın yani o biraz mantıksız olur.

35.000 TL bütçeye 3060 Tİ olmaz hocam.

5.050 TL

21.500 TL

GencerGaming 3.940 TL

2.800 TL

2.150 TL

2.060 TL

1.100 TL

1.090 TL

Hocam 36.890 TL yapıyor ama topladığınız sistemin neredeyse 2 katı. İsterseniz ekran kartını 3070 Tİ yapın ama bu sistem sizi uzun süre götürür.

Hocam yok o kadar kafanıza takmayın ya sorun olmaz gayet güzel güzel oynarsınız oyunlarınızı ama 27inç 1080p gibi bir hata yapmayın yani o biraz mantıksız olur.

Hocam şu an araştırdımda rica etsem şu monitöre bakar mısınız?

35.000 TL bütçeye 3060 Ti olmaz hocam.

5.050 TL.

21.500 TL.

Gencergaming 3.940 TL.

2.800 TL.

2.150 TL.

2.060 TL.

1.100 TL.

1.090 TL.

Hocam 36.890 TL yapıyor ama topladığınız sistemin neredeyse 2 katı. İsterseniz ekran kartını 3070 Ti yapın ama bu sistem sizi uzun süre götürür.

Hocam teşekkürler güzelde 21.500TL'ye nasıl 4070 Ti var, bir sıkıntı var bence burada.

Hocam şu an araştırdımda rica etsem şu monitöre bakar mısınız?

Hocam teşekkürler güzelde 21.500TL'ye nasıl 4070 Ti var, bir sıkıntı var bence burada.
Sıkıntı yok hocam normal fiyat o fazla bile. Monitör güzel hocam bu arada. Arkadaşın topladığı sistem canavar gibi. Eğer sıfır alacaksınız ekran kartını falan 3070ti zaten çok pahalı biraz daha çıkınca 4070ti sistem kurabiliyorsunuz ama işlemci falan derken her şey artıyor. Size tavsiyem ekran kartını ikinci el çözün temiz az kullanılmış tr garantili bu kartlara bu paraları vermeyin.

Hocam, o zaman bunu alacağım zamanı gelince teşekkürler bayağı bir soru sordum, yordum sizi ama bu işte cahilim o yüzden fazla sormam gerekti kusura bakmayın.
Ne demek rica ederim yardımcı olabildiysem. Son dediğimi iyi düşünün artık bilgisayar parçaları çok fazla uçmuş durumda ve ben mesela ekran kartımı ikinci el aldım çok memnunum 13-14 k vermektense 8k'ya az kullanılmış sıfıra yakın 3070 aldım sıfır fiyatını hiçbiri hak etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı