R7 5800X RTX 3060 Ti sistem için anakart önerisi

Hocam, o zaman bunu alacağım zamanı gelince teşekkürler bayağı bir soru sordum, yordum sizi ama bu işte cahilim o yüzden fazla sormam gerekti kusura bakmayın.
Estağfurullah hocam ne demek bende zamanında bilmiyordum hala daha çoğu şeyi bilmiyorum zamanla gelişiyosunuz bu işlerde :D.

Ne demek rica ederim yardımcı olabildiysem. Son dediğimi iyi düşünün artık bilgisayar parçaları çok fazla uçmuş durumda ve ben mesela ekran kartımı ikinci el aldım çok memnunum 13-14 k vermektense 8k'ya az kullanılmış sıfıra yakın 3070 aldım sıfır fiyatını hiçbiri hak etmiyor.
Hocam millet enayi değil ya sıfır alıyor. Bütçen varsa 0 almaya bakıcaksın. Bende 2060 kartımı 2. El aldım memnunum ama keşke şansım olsaydı kesinlikle 0 alırdım 3060 serisinden.

Estağfurullah hocam ne demek bende zamanında bilmiyordum hala daha çoğu şeyi bilmiyorum zamanla gelişiyosunuz bu işlerde :D.

Hocam millet enayi değil ya sıfır alıyor. Bütçen varsa 0 almaya bakıcaksın. Bende 2060 kartımı 2. El aldım memnunum ama keşke şansım olsaydı kesinlikle 0 alırdım 3060 serisinden.
Ne alaka hocam niye 0 alayım az kullanılmış sıfıra yakın kart aldım tertemiz kullanıyorum aradaki fiyat farkını anlamadınız galiba mesajı mı bir daha okumanızı tavsiye ederim 200tl'lik bir farktan bahsetmedim. Mantıksızlık bu devirde.

Hocam millet enayi değil ya sıfır alıyor. Bütçen varsa 0 almaya bakacaksın. Bende 2060 kartımı 2. el aldım memnunum ama keşke şansım olsaydı kesinlikle 0 alırdım 3060 serisinden.

Evet hocam bende şu an pek bu işleri bilmiyorum ama 1 ay boyunca bilgisayar parçalarını falan filan bazılarını araştırdım şu an bana yetecek kadar bilgim var ama tabii ki de daha çok araştıracağım 😃

Ne alaka hocam niye 0 alayım az kullanılmış sıfıra yakın kart aldım tertemiz kullanıyorum aradaki fiyat farkını anlamadınız galiba mesajı mı bir daha okumanızı tavsiye ederim 200TL'lik bir farktan bahsetmedim. Mantıksızlık bu devirde.

Benim şu anlık bütçem olduğu için sıfır alacağım 2.el almak istemiyorum ama doğru söylüyorsunuz bu devirde böyle yapmak lazım.

Ne alaka hocam niye 0 alayım az kullanılmış sıfıra yakın kart aldım tertemiz kullanıyorum aradaki fiyat farkını anlamadınız galiba mesajı mı bir daha okumanızı tavsiye ederim 200tl'lik bir farktan bahsetmedim. Mantıksızlık bu devirde.
Hocam anlatamıyorum galiba, aradaki fiyat farkını geçtim ben bu cihaz noluyor "ikinci el,kullanılmış" arkadaşın bütçesi var sonuçta değil mi? Arkadaşın 0 almasında fayda var diyorum bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı