R7 5800X sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Kckc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.065

Kckc

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistem stoklar düzelince monitör ve sıvı soğutma dahil olmayacak şekilde 11500 TL ye alınır mı?
Monitör ve sıvı soğutma ile birlikte 13400tl olucak.

Son düzenleme:
Bu sistem monitör ve sıvı soğutma dahil olmayacak şekilde 11500 TL'ye alınır mı?
Monitör ve sıvı soğutma ile birlikte 13400TL olacak.

Stokta yok.

Stokta varken 18000TL idi ve ben bu sistemi stoklar düzelince almayı planlıyorum monitör ve sıvı soğutma dahil bu sistemi 13400TL'ye almayı düşünüyorum sizce stoklar düzelince alınabilir mi 13400TL'ye monitör ve sıvı soğutma dahil olarak

Stokta varken 18000TL idi ve ben bu sistemi stoklar düzelince almayı planlıyorum monitör ve sıvı soğutma dahil bu sistemi 13400TL'ye almayı düşünüyorum sizce stoklar düzelince alınabilir mi 13400TL'ye monitör ve sıvı soğutma dahil olarak.

Kaçırma planın iyi paran varsa al monitör ne alacaksın.

Yani stoklar

Yani stoklar düzelince sıvı soğutma ve monitör dahil olarak 13400TL'ye alınabilir mi?
Yani stoklar

Yani stoklar düzelince sıvı soğutma ve monitör dahil olarak 13400TL'ye alınabilir mi?
Stoklar düzelince dediğim hem sistemin stoku hem de ekran kartı stokları

ASUS VG248gq alacağım 165Hz 0.5ms
Sıvı soğutma olarak da ML240l alacağım ikisi toplam 2300TL yapıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı