R7 5800X sisteme tavsiyeler

Benim "SAMSUNG 970 Evo Plus NVMe 500GB" var. Buna iyi diyordum ama sizinkinin değerler yüksekmiş ama gerçi çok da lazım olmuyor o değerler diyeyim..
Soğuk ise ekran kartı gayet güzel. Benim sistemim profilimde var, ben bile acaba AMD dizse miydim diye hep bakar dururum bu sistemlere :D
İşlemci biraz oluyor ama sıvı pompa sağ olsun yardımcı oluyor. SSD almışken canavar olsun dedim yıllarca 3 dk bilgisayar açılsın diye bekledim. Biraz kendimi şımarttım 😎 sizin sistemi de güncelleme zamanı gelmiş zamanın canavarı GTX 970 hala fıstık gibi.

Neredeyse DDR5 Ram fiyatına DDR4 RAM.
Fiyatına göre kötü PSU.
İşlemci ekran kartı anlamında dengesizlik harici kötü bir yanı yok hayırlı olsun.
Gönül isterdi ki her şey ddr5 olsun.. Ama anakart uyumsuz maalesef. PSU markası konusunda haklısınız bir sorun çıkartacak gibi hissediyorum ben de. Ama şimdilik fena değil. Ekran kartını güncellerim belki 3-4 yıl sonra .

İşlemci biraz oluyor ama sıvı pompa sağ olsun yardımcı oluyor. SSD almışken canavar olsun dedim yıllarca 3 dk bilgisayar açılsın diye bekledim. Biraz kendimi şımarttım 😎 sizin sistemi de güncelleme zamanı gelmiş zamanın canavarı GTX 970 hala fıstık gibi.
Sistemi yenilerken işlemci-anakart-ram-ssd yaptım, dedim ekran kartını bunları biraz ödeyeyim sonra alırım. Sonra mining işi patladı gitti falan fiyatlar uçtu almadım.
Zaten bi tek CS:GO oynayan biri olarak, CS:GO da işlemci isteyen bir oyun, ondan önemsemedim. :D

Sistemi yenilerken işlemci-anakart-ram-ssd yaptım, dedim ekran kartını bunları biraz ödeyeyim sonra alırım. Sonra mining işi patladı gitti falan fiyatlar uçtu almadım.
Zaten bi tek CS:GO oynayan biri olarak, CS:GO da işlemci isteyen bir oyun, ondan önemsemedim. :D
Bu aralar fiyatlar uygun alınabilir aslında. Madencilik işi çökünce epey düşmüş piyasası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı