XFX 5600XT ekran kartları önerilir mi?

Sapphire ve PowerColor da çok başarılı markalar. Hatta 5600XT karşılaştırmalarına bakarsanız Sapphire Pulse, XFX THICC 2 PRO modelinden çok daha üstün.
Başarılarından şüphe duymuyorum, fakat bu benim kişisel listem. Kimisi 1. sıraya XFX koyar, kimisi PowerColor, kimisi de Sapphire.
Başarılarından şüphe duymuyorum, fakat bu benim kişisel listem. Kimisi 1. sıraya XFX koyar, kimisi PowerColor, kimisi de Sapphire.
Bu arada liste de 4. PowerColor, 5. ise Sapphire'dır. Sapphire'a karşı sempati duyamıyorum nedense 🤣

XFX in satın aldığım modeli THIC III Pro sanırım en son çıkan serisi ki zaten 3 fanlı modeli. Garanti konusu falan filan biraz şanssız biri olduğum için sorun ediyorum bu tür olayları gerçekten araştırdım başarılı diyorlar lakin şu an kendim. MSI 5700XT kullanıyorum memnunum abime de almışken MSI olsun garanti ve temiz olsun düşüncesindeyim. İlerde güncellik garanti ve satış konusunda da sorun yaşamam. Tek sorun 5600XT ile 5700 için (300₺ fark verilir mi?) Ki Vatan gerçekten uygun kampanya yapımş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı