R7 5800x3D AM4 sistem toplamak mantıklı mı?

Quantume

Hectopat
Daha fazla  
R7 5800x3D.
Cougar Aqua 120 RGB sıvı soğutma.
MSI B550 Gaming Plus.
MSI RX 6700 XT.
Hikvision E3000 512 GB.
Kingston Fury 2x8 3600MHz.
Frisby 650W 80+

AM5 soketler çıkmışken böyle bir sistem toplamak hata mıydı? Yoksa yoksa AM4 soketlerin fiyatı düşmüşken zamanı şu an mı ne dersiniz? Ayrıca sistem hakkında düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma bir sistem olmuş.
O soğutucu imkanı yok 5800x3D'yi soğutamaz, Frisby PSU ne alaka?

Hazır sistemle beraber kasanın içinde PSU dahildi.
Kasa: Frisby panda FC-9405G

Saçma bir sistem olmuş.
O soğutucu imkanı yok 5800x3D'yi soğutamaz, Frisby PSU ne alaka?

Ayrıca her yerinden hava akışı var ben öyle sogutamayacağını düşünmüyorum yeterli olmazsa yükseltebilirim zaten bu arada sıvı soğutma da işlemciyle beraber geldi PSU konusunda evet haklısınız ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Benim diğer kasada sharcoon 650W 80+ var o daha daha iyi mi olur ne dersiniz? Yoksa al birini vur ötekine mi:)

Hazır sistemle beraber kasanın içinde PSU dahildi.
Kasa: Frisby panda FC-9405G

Ayrıca her yerinden hava akışı var ben öyle sogutamayacağını düşünmüyorum yeterli olmazsa yükseltebilirim zaten bu arada sıvı soğutma da işlemciyle beraber geldi PSU konusunda evet haklısınız ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Benim diğer kasada sharcoon 650W 80+ var o daha daha iyi mi olur ne dersiniz? Yoksa al birini vur ötekine mi:)
Sharkoon u kullanın tabi, Frisby kalitesiz.
5800X3D diğer işlemcilere benzemez, bu işlemcinin soğutulmasında hava akışının etkisi minimum, daha çok işi soğutucu yapıyor.
Aldığınız soğutucu 12. nesil ve 5000 serisinin giriş - orta seviye işlemcileri için yeterli, 5800X3D nin sadece temel TDP değeri 105W.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı