R7 5800X3D için ekran kartı önerisi

Bütçe
7500 - 13000
9500-10000 TL bandına rx 6900 XT, 12-13 Bin TL civarına da 3090 alabilirsiniz.

Sistemi başka bir sitede görmüştüm oradan buraya direkt kopyalanmış eğer ciddi alıcı iseniz böyle bir sisteme RTX3090'dan aşağısı takılmaz.

İkinci el olarak.*

Herkese teşekkür ederim, muhtemelen o konuyu açanda bendim parçaları aldım sadece kasa, ekran kartı ve PSU eksiğim kaldı kasadada emin olamadım almış olduğum sıvı soğutucu üst kata sığar mı diye düşünüyorum. Ayrıca belirtilen 6800'ün Sapphire modelinde Pulse ve Nitro+ diye 2 model var aralarındaki farkı çözemedim hangisi iyi? Bir de ısınma problemi, kronik problem vb bir problemi var mı uzun süre götürür mü? Sıfır ürün alacağım sadece 2.ci el güvenemem maalesef.

Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederim, muhtemelen o konuyu açanda bendim parçaları aldım sadece kasa, ekran kartı ve PSU eksiğim kaldı kasadada emin olamadım almış olduğum sıvı soğutucu üst kata sığar mı diye düşünüyorum. Ayrıca belirtilen 6800'ün Sapphire modelinde Pulse ve Nitro+ diye 2 model var aralarındaki farkı çözemedim hangisi iyi? Bir de ısınma problemi, kronik problem vb bir problemi var mı uzun süre götürür mü? Sıfır ürün alacağım sadece 2.ci el güvenemem maalesef.
Nitro+, Pulse modeline göre soğutması ve genel olarak malzeme kalitesi daha iyi olan Sapphire'in üst modellerinden biridir. Arada çok fark varsa Pulse seçebilirsin, ikisi de 3 fanlı.

Ayrıca Nitro+ modeli daha bir OC edilmiş halidir, bellekleri falan daha kalitelidir genel olarak. Fakat dediğim gibi fiyat farkı çoksa Pulse üzmez.

Nitro+, Pulse modeline göre soğutması ve genel olarak malzeme kalitesi daha iyi olan Sapphire'in üst modellerinden biridir. Arada çok fark varsa Pulse seçebilirsin, ikisi de 3 fanlı.

Ayrıca Nitro+ modeli daha bir OC edilmiş halidir, bellekleri falan daha kalitelidir genel olarak. Fakat dediğim gibi fiyat farkı çoksa Pulse üzmez.

Ürün fiyatı artmış şu an peki bu ürün nasıl ısınma problemi kronik problem driver vb problemi var mı uzun süre götürür mü beni ASUS TUF Radeon RX 6800 Gaming OC 16 GB.

Sapphire Pulse mi ASUS mu?

NVIDIA modelleri 8 GB olanlar var bellek sıkıntı olabilir ileride onun harici üst modelleri çok pahalı.

Herkese teşekkür ederim. ASUS TUF Radeon RX 6800 Gaming OC 16 GB bunu sipariş ettim. Şimdi sıra hem bu kasaya uyacak, hem de sistemi besleyecek PSU bulmak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı