Elinizde varsa kullanın. Bende de 5800x3D var ben Arctic 280mm alıp kasanın ön tarafına takmıştım kasa fanının arkasına. 50 derecelerde falan geziyordu oyun esnasında yükteyken. Bu aralar radyatör çok kirlendi 60 70 leri görüyor gerçi. Radyatörünüzü temiz tutun ve kaliteli bir macun kullanın yeterli olur.Alacağım işlemci R7 5800x3D ama bende şu anda Corsair H100 RGB 240mm sıvı soğutucusu var. Bu soğutucu ile Valorant, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda rahat oyun oynayabilir miyim?
Bende üst kısma takıcam ekstra kaliteli bir macun aldım sıvı soğutucuda hazır sizce 240mm ile oyunda kaç derecelerde gezinir zaten yapacağım çok birşey yok valorant cs:go gibi oyunlar oynayacağım performans düşmesi vs. olmaz değil mi ?Elinizde varsa kullanın. Bende de 5800x3D var ben Arctic 280mm alıp kasanın ön tarafına takmıştım kasa fanının arkasına. 50 derecelerde falan geziyordu oyun esnasında yükteyken. Bu aralar radyatör çok kirlendi 60 70 leri görüyor gerçi. Radyatörünüzü temiz tutun ve kaliteli bir macun kullanın yeterli olur.
Corsair H100 RGB, 240mm, 2 x SP120 RGB Fan, Sıvı İşlemci Soğutucusu, Siyah (CW-9060053-WW) : Amazon.com.tr: BilgisayarElinizde varsa kullanın. Bende de 5800x3D var ben Arctic 280mm alıp kasanın ön tarafına takmıştım kasa fanının arkasına. 50 derecelerde falan geziyordu oyun esnasında yükteyken. Bu aralar radyatör çok kirlendi 60 70 leri görüyor gerçi. Radyatörünüzü temiz tutun ve kaliteli bir macun kullanın yeterli olur.
Sıkıntı olacağını sanmam. Elinizde varken kullanabilirsiniz. Eğer çok kafanıza takıyorsanız satıp Arctic alabilirsiniz.Bende üst kısma takıcam ekstra kaliteli bir macun aldım sıvı soğutucuda hazır sizce 240mm ile oyunda kaç derecelerde gezinir zaten yapacağım çok birşey yok valorant cs:go gibi oyunlar oynayacağım performans düşmesi vs. olmaz değil mi ?
Corsair H100 RGB, 240mm, 2 x SP120 RGB Fan, Sıvı İşlemci Soğutucusu, Siyah (CW-9060053-WW) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
soğutucumun markası bu
Merak ettiğim konu oyunlarda kaç derecede gezinir böyle 75-80e falan çıkabilir miSıkıntı olacağını sanmam. Elinizde varken kullanabilirsiniz. Eğer çok kafanıza takıyorsanız satıp Arctic alabilirsiniz.
60 70 e çıkar en fazla diye düşünüyorum valorantta csgoda falanMerak ettiğim konu oyunlarda kaç derecede gezinir böyle 75-80e falan çıkabilir mi
Sizde 280 ile valorantta 50-60 oluyorsa benimkide heralde 60-70 olur diye düşünüyorum öyle olsa yeterli olur bana60 70 e çıkar en fazla diye düşünüyorum valorantta csgoda falan
Peki sabitlemeden kaç fps alıyorsunuz işlemciyle tahmini değerleri söyleyebilir misiniz mesela sabitlemeden aynı ısı olur muŞu an valorant poligonda arkada discord steam opera spotify vs vs açık şekilde oyun içi fps imi 260 sabitledim ve 52 58 derece arası gidip geliyor işlemci. Benim radyatöründe toz içinde olduğunu varsayarsak evet sizinki maksimum 60 70 olur.
900-1500 FPS 54-63 derece arası işlemci.Peki sabitlemeden kaç fps alıyorsunuz işlemciyle tahmini değerleri söyleyebilir misiniz mesela sabitlemeden aynı ısı olur mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.