R7 5800x3D işlemci B450M S2H ile kullanılabilir mi?

Oyuna gore degisiyor.

1-2 oyun haricinde 100W altinda hep.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz bilirsiniz hatalisiniz diyemem kaliteli anakart kullanmak daha iyi bir tercihtir.

Teşekkürler güzel bir anakart bulup uzun süre dğişim yapmadan kullanacağım bu PC'yi inşallah.

Oyunlar, render kadar islemciyi yogun kullanmazlar, bu sebeple daha az guc tuketirler, bu da VRM'lerin daha az guc uretmesini, bu da daha az isi sonucunu dogurur.

Yasadigin sorunun anakartin VRM sicakligiyla alakasi yok, sorunu farkli yerde aramalisin. 2700X cunku B450M S2H'yi o kadar sıcak calistiracak bir islemci degil.

Arkadasimin B450M S2H'inda 5600X'ine overclock yapiyorduk ve 150W stres testinde bile anakart 86 dereceydi. Oyunda ise 65-80W civarinda calisiyordu. 5800x3D oyunda 100W bile gormuyor zaten.

Hocam size güvenerek alım B450M S2H anakartıma 5700x3D taktım ve sistem arada donuyor kalıyor öylece ve olay görüntüleyicisinde işlemciye yük binince art arda whea-logger 19 hatası alıyorum işlemci bozuktur dedim ve arkadaşımın B550M-K ASUS anakartına taktım hiçbir sorun olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı