R7 5800x3D mi R5 7600X mi?

Bütçe
30.000
Bu attığın sistem üstüne ne kadar aşabilirsin? Ona göre 4070 Ti sistem dizeyim sana.

1080p için 3080 fazla değil mi
Sanal çözünürlük açarak oynarsın bir süre. Sonra da bütçe olunca 1440p monitör alırsın. O bütçede 3080 de mantıklı değil zaten.

30.000 ama biraz zorlayabilirim 32k olabilir

Bu attığın sistem üstüne ne kadar aşabilirsin? Ona göre 4070 Ti sistem dizeyim sana.

Sanal çözünürlük açarak oynarsın bir süre. Sonra da bütçe olunca 1440p monitör alırsın. O bütçede 3080 de mantıklı değil zaten.
Kanka fps oyuncusuyum 360hz alıcam

Belki 1k falan

Eski sistemi satarsam 3 k falan aşabilirim

Kanka fps oyuncusuyum 360hz alıcam
Zaten sistemi 20 bin TL civarına alıyor olsaydın başka öneride bulunmazdım belki ama o bütçeye çıkıp da 3070 Ti alman mantıklı gelmedi. Şu sistemi atayım bir bak kafana yatarsa. 33.100,00 TL tutuyor olması lazım.

Fiyatı düşürmek istersen anakart ve SSD boyutunda oynama yapabilirsin.

Ben böyle bir şey yaptım ama ne kadar tutuğunu şimdi hesaplıyacağım. Param yetmiyormuş

Zaten sistemi 20 bin TL civarına alıyor olsaydın başka öneride bulunmazdım belki ama o bütçeye çıkıp da 3070 Ti alman mantıklı gelmedi. Şu sistemi atayım bir bak kafana yatarsa. 33.100,00 TL tutuyor olması lazım.

Fiyatı düşürmek istersen anakart ve SSD boyutunda oynama yapabilirsin.
Kanka peki ekran kartını biraz daha düşürüp daha güçlü bir işlemcili sistem yapabilirmisin?

Son düzenleme:

Ben böyle bir şey yaptım ama ne kadar tutuğunu şimdi hesaplıyacağım. Param yetmiyormuş.

Kanka peki ekran kartını biraz daha düşürüp daha güçlü bir işlemcili sistem yapabilir misin?

R5 7600X sistem nasıldır? ben böyle bir sistem toplamıştım 16000 TL ediyor senin bütçen 1 2 k artabilir demişsin yani 16000 TL gibi bir fiyata ekran kartı bulursan alabilirsin.

2. sayfada sistemin son hali var bende Para'yı toparlayabilirsem alacağım. Senin bütçen var istersen kasanın rengi değişen halini atabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı