R7 5800X3D RTX 3080 sistem Witcher 3 Next Gen oynarken kapanıyor

emreakgul

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Witcher 3 Next gen oynuyorum. Sistemimde 3080 ve Ryzen 7 5800X3D var ve iyi bir soğutmaya sahibim, fazla ısındığı için kapandığını düşünmüyorum, ayrıyeten güç kaynağımda 5-6 ay oldu alalı NZXT 850W Gold sertifikalı güç kaynağı. RAM'lerim de GeIL 2x8 GB Orion, AMD ile daha iyi çalıştığını biliyorum ve içerisinde Samsung bellekler kullanılıyor, neden bilgisayarın reset attığını öğrenebilir miyim? Tüm güncellemelerim yapılı BIOS ve Windows güncellemelerim de yapılı.

Next-Gen'i kapattığın zaman problem tekrarlanıyor mu ? Next-Gen bayağı problemli çünkü donanımından bağımsız.

Aynı oyun sistem kaldırdığı halde ekran kartı sürücüsünde bir hata alıyordum ve oyun kapanıyordu. DX11e çekip ayarları biraz değiştirdim düzeldi.
Problem oyun kaynaklı olabilir...

Başka oyunlarda da benzer hatalar alıyor musunuz?
Sistemi stres testine soktunuzu mu?

Next gen sıkıntı sanırım ,ilginiz için teşekkürler, stress testleri vs. yapılı ve başka oyunlarda çöküyor mu bilmiyorum çünkü bu karta yeni geçtim fakat testleri 20 dakika kadar yaptım ve sıkıntısız çalıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…