R7 5800X3D RTX 4070 X Trio sistem alınır mı?

Olabilir ama bende biraz marka takıntısı var o yüzden ama sizin dediğinizde olabilir

Almayın hocam benim ve arkadaşların attığı sistemler çok daha iyi fiyatına göre.
Rx almak istemiyiyorum o yüzden 4070'i seçtim

Kötü bu fiyata.
Oyun dışı amaçlarda varsa 4080 olabilir.
Bana disslike atmışsın ama benim sistemde b650 mortar ve 7700x var. Piyasadaki en iyi anakartlardan biri mortar. Sen en ucuz b650 lerden birini secmissin.

Bende RX 6800 ekran kartı var.
Sistemi yükseltmek için aldığım parçalar;

AMD Ryzen 5 7600X İşlemci + Asus Prime B650M-A WIFI II Anakart Bundle - incehesap.com (Gaming gecesinde 11.500TL)

Almayı düşündüğüm diğer parçalar;

Konudan alakasız; İtopya'dan kampanya olmadığı sürece hiçbir şey almanızı önermem. MSI RTX 4070 X Trio kart çoğu alışveriş sitesinde 20-21k ya bulunurken İtopya ne hakla 26K ya satıyor anlamış değilim.

Konudan alakasız; İtopya'dan kampanya olmadığı sürece hiçbir şey almanızı önermem. MSI RTX 4070 X Trio kart çoğu alışveriş sitesinde 20-21k ya bulunurken İtopya ne hakla 26K ya satıyor anlamış değilim.

Aynı sistemi az önce tekrar topladım ve 6 bin TL gibi bir fark cıktı sizin attıgınız sistemleri değerlendireceğim

Bana disslike atmışsın ama benim sistemde B650 Mortar ve 7700X var. Piyasadaki en iyi anakartlardan biri Mortar. Sen en ucuz B650'lerden birini secmissin.

7900XT ile arasındaki farkı kapıyor mu?

Olabilir ama bende biraz marka takıntısı var o yüzden ama sizin dediğinizde olabilir

RX almak istemiyiyorum o yüzden 4070'i seçtim

4080 toplanır gene, sebep nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı