jx1voorhees
Centipat
Daha fazla
Ben yaklaşık 1 yıl önce kasa kurdum kendime ve hayatımda daha önce hiç kurmadım. Daha önce 9 yıl internet kafe işleten birisi olarak neden evimde bunca zamandır şahsıma ait bir bilgisayarım yok sorusuna karşın ya Allah dedim sonra bir sistem kurdum. Fakat görenler ve duyanlar alay ediyor ve hayret ediyor. Bazen kendime ulan arkadaş bu kıskançlık mıdır yoksa cidden bir hata mi ettim düşüncesine kapılmıyor değilim. Şu an cidden çekinerek ve korkarak sistemimi sizlere sunacağım fakat ciddi ve samimi cevaplar duymak istiyorum ki doğru olup olmadığımı anlamak istiyorum.
Anakart: MSI MAG Mortar B550M - Wi-Fi
CPU: Ryzen 7 - 5800x3D.
GPU 1: ASUS - Radeon RX 6400.
GPU 2: AMD - Radeon RX 6800.
RAM: XPG - D50 4133 2x8/2x16 48 GB.
SSD: Samsung 2TB 990 Pro.
SATA 3: Samsung mlc 4TB.
HDD: WD ultrastar DC HC570.
Soğutucu: T-Force siren GD240e.
Kasa: Power Boost VK-V02m 350W.
Bir kartı sadece PC oyunları için kullanırken diğerini yormamak için gün içerisinde takılmak için kullanıyorum. SATA 3 sadece oyun için var o oyun dolu, M.2 SSD'ye hiçbir şey indirmiyorum ve HDD içerisine ne varsa indirip bindiriyorum. Ben gayet rahat ve iyiyim durumumdan fakat başkası böyle bir olaydan neden rahatsız olur neden güler veya neden NATO çalışanı mısın birader desin bana kasayı gördükten sonra. Halbuki ne bir 4090'a sahibim ne de 13900KS işlemcim var.
Peki bu duruma karşı olan görüşleriniz nedir sunarsanız çok sevinirim.
Şimdiden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Anakart: MSI MAG Mortar B550M - Wi-Fi
CPU: Ryzen 7 - 5800x3D.
GPU 1: ASUS - Radeon RX 6400.
GPU 2: AMD - Radeon RX 6800.
RAM: XPG - D50 4133 2x8/2x16 48 GB.
SSD: Samsung 2TB 990 Pro.
SATA 3: Samsung mlc 4TB.
HDD: WD ultrastar DC HC570.
Soğutucu: T-Force siren GD240e.
Kasa: Power Boost VK-V02m 350W.
Bir kartı sadece PC oyunları için kullanırken diğerini yormamak için gün içerisinde takılmak için kullanıyorum. SATA 3 sadece oyun için var o oyun dolu, M.2 SSD'ye hiçbir şey indirmiyorum ve HDD içerisine ne varsa indirip bindiriyorum. Ben gayet rahat ve iyiyim durumumdan fakat başkası böyle bir olaydan neden rahatsız olur neden güler veya neden NATO çalışanı mısın birader desin bana kasayı gördükten sonra. Halbuki ne bir 4090'a sahibim ne de 13900KS işlemcim var.
Peki bu duruma karşı olan görüşleriniz nedir sunarsanız çok sevinirim.
Şimdiden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: