R7 6800H'ın 90 dereceye çıkması normal midir?

Barış Turan

Hectopat
Laptop boştayken Google vs kullanırken işlemci sıcaklığı 70 80 derece arası oluyor sonra kendisi fanları çalıştırıp 50'ye düşürüp fanı kapatıyor sonra yine çıkıyor bu döngü devam ediyor. Oyunda ise fanlar açıkken 80 90 derece arası oluyor işlemci sizce boştayken bu değerlere çıkması normal mi?

Windows 11 Pro kullanıyorum.

Laptop boştayken Google vs kullanırken işlemci sıcaklığı 70 80 derece arası oluyor sonra kendisi fanları çalıştırıp 50'ye düşürüp fanı kapatıyor sonra yine çıkıyor bu döngü devam ediyor. Oyunda ise fanlar açıkken 80 90 derece arası oluyor işlemci sizce boştayken bu değerlere çıkması normal mi?

Windows 11 Pro kullanıyorum.

Hocam gayet normal bu değerler laptop bakımsız ise.

Oyunda 90 derece normal laptoplarda zaten ama boştayken pik yapma sıklığı ne durumda? Görev yöneticisi vs açılınca birden görebilir ama her dakkada bir çıkıp inmesi olmaması gerekir.

Boşta sıcaklığın fazla geldi bakım yaptırmadıysan yaptır.
Dostum bilgisayar sıfır 2 gün önce aldım

Oyunda 90 derece normal laptoplarda zaten ama boştayken pik yapma sıklığı ne durumda? Görev Yöneticisi vs açılınca birden görebilir ama her dakikada bir çıkıp inmesi olmaması gerekir.

Boşta dururken 60'larda takılıyor herhangi bir şeyi açtığımda pik yapıyor 70'lere fan kısık durumda Turbo modda soğuk genelde oyun dışında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı