Çözüldü R7-7700 B450M-A II anakarta takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zAwarsy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, AMD Ryzen 7 7700 işlemci aldım ve anakartıma takabilir miyim? Araştırdım fakat emin olamadım. Yeni anakart alacağım fakat 1 ay beklemektense şu an kullanabiliyor muyum ögrenmek istiyorum. Anakartım B450M-A II şimdiden teşekkürler. Ek not: Yeni yılınız kutlu olsun:>

Şu an için kullanamazsın. DDR5 RAM ve AM5 anakart satın almalısın kullanabilmek için.

RAM bilgilerimi nereden ögrenebilirim hocam anakart halledeceğim orasında kararsız kaldım bir tık sormak istedim fakat RAM olayını nasıl ögrenebilirim msinfo32 de var mıdır?

Olmaz soket farklı, mutlu yıllar.
Sizede hocam sağolun.

Şu an için kullanamazsın. DDR5 RAM ve AM5 anakart satın almalısın kullanabilmek için.

RAM'im DDR4 CPU-Z uygulamasından baktım hocam yeni bir RAM alsam acaba şu anki RAM'imle kullansam bir sorun çıkarır mı acaba işlemci?

Bunu yapamazsınız hocam. B450M-A II'ye taktığınız RAM'leri 7700 için alacağınız anakarta aktaramazsınız. Şu anda DDR5 RAM alsanız da B450M-A II'de kullanamazsınız.

Anladım teşekkürler RAM için önerebileceğiniz bir şeyler var mı aynısı anakart içinde geçerli hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı