E.Williams
Decapat
Daha fazla
Onu boşver sayın Çiğ Köfte. Al bu 4080 Super sistem kıyağım olsun.Merhaba. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bu link benim topladığım bilgisayar. Klavye falanda ekledim onu boş verin. Tek diyeceğim şey tüm parçaları uyar değil mi? Yani ekran kartı anakarta uyumsuzluk ya da ne bileyim başka bir uyumsuzluk çıkar mı diye bakar mısınız? Ayrıca tüm parçalar kasaya girer mi anakart ekran kartı sıvı soğutucu ve PSU girer mi yani? Bakarsanız çok sevinirim.
Attığın sistem uyumsuz. O ekran kartı 32.9 cm. Kasanın ekran kartı desteği maksimum 30.5 cm. Kıyak diye uyumsuz sistem öneriyorsun. Sallamasyon parçalar. Onun dışında 80.000 TL bütçeyle o kasa ve PSU'yu almak da fiyasko.Onu boş ver sayın Çiğ Köfte. Al bu 4080 Super sistem kıyağım olsun.
Gainward RTX 4080 Super Phoenix NED408S019T2-1032X 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gainward RTX 4080 Super Phoenix NED408S019T2-1032X 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gainward RTX 4080 Super Phoenix NED408S019T2-1032X 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 44.999,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.237,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.www.gaming.gen.tr
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
81.5k falan ediyor.
Yok parçalar sallamasyon değil. 4080 ve 7800x3d koyuluyorsa bir şeylerin fiyatı düşük olmalı ki Bütçeye uysun. Ayrıca sistemdeki düşük fiyat denilebilecek tek şey PSU'lu kasa. O da dandik değil. Fiyatı uygun. Parçaların hiçbiri uyumsuz veya dandik değil. Hepsi iyi parçalar. Kartın sığmayacağını biliyorum. Kasadaki fanlardan 1 tanesini çıkarması gerekiyor. Bu sistem için değer. Kıyak kelimesi şakasınaydı zatenAttığın sistem uyumsuz. O ekran kartı 32.9 cm. Kasanın ekran kartı desteği maksimum 30.5 cm. Kıyak diye uyumsuz sistem öneriyorsun. Sallamasyon parçalar. Onun dışında 80.000 TL bütçeyle o kasa ve PSU'yu almak da fiyasko.
Anlamıyor musun arkadaşım? Uyumsuz. Attığın kasaya en fazla 30.9 cm ekran kartı sığıyor, senin önerdiğin ekran kartı git bak bakalım kaç cm uzunluğunda? Ben söyleyeyim, 32.9 cm. Nasıl sığdıracaksın? Sığmıyor, sığmıyorsa uyumsuzdur.Parçaların hiçbiri uyumsuz veya dandik değil.
O halde önerme, yok fanı çıkart yok bunu çıkart diye olmuyor. Neden şeklini şemalini bozsun kasanın? Dümdüz uyumsuz işte. 80.000 TL bütçeyle sistem toplayacak ama gidip 1.800 liralık kasaya dizecek, büyük saçmalık bu.Kartın sığmayacağını biliyorum.
Anlamıyor musun arkadaşım? Uyumsuz. Attığın kasaya en fazla 30.9 cm ekran kartı sığıyor, senin önerdiğin ekran kartı git bak bakalım kaç cm uzunluğunda? Ben söyleyeyim, 32.9 cm. Nasıl sığdıracaksın? Sığmıyor, sığmıyorsa uyumsuzdur. Ayrıca bu bütçede o PSU'yu da almam, gider 12VHPWR çıkışlı bir ürün alırım.
O halde önerme, yok fanı çıkart yok bunu çıkart diye olmuyor. Neden şeklini şemalini bozsun kasanın? Dümdüz uyumsuz işte. 80.000 TL bütçeyle sistem toplayacak ama gidip 1.800 liralık kasaya dizecek, büyük saçmalık bu.
Senin bu önerdiğini alacak, sonra bir bakacak ki aaa ekran kartı kasaya sığmıyor! Oysaki bu sistem ona kıyak geçilmek için önerilmişti! Ayrıca kasaya sığıp sığmayacağını da bildiğini sanmıyorum, ben dedikten sonra fark ettin bunu. Farkında olsan başta belirtirsin veya önermezsin.
Uyumsuz olduğunu bile bile önermek daha büyük fiyasko. Attığın konuda bile uymuyor, ona rağmen fan çıkart demişsin. Niye fan çıkartıp yarım yamalak kullansın adam? Böyle sistem falan tavsiye edilmez. Bir bileşeni sığdıracağım diye uyumsuz bileşenler öneriyorsun. Şurada gram haklılık payın yok, kusura bakma. Attığın sistem uyumsuz, uzatmaya gerek yok.Son düzenlemeye bakabilirsin.
Yahu adama uyumsuz sistem öneriyorsun, hâlâ üste çıkmaya çalışıyorsun. Bu ne saçma sapan bir tavırdır? Attığın sistem uyumsuz kardeşim, u-y-u-m-s-u-z. Git kendin al çok beğeniyorsan, fanları söker kullanırsın 4080 Super'li sistemde. Hatta direkt ön panele baltayla girsin.Ön yargılarını bırak