R7 7700X işlemci MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi anakarta doğru mu takıldı?

Daha fazla  
İşlemcim Ryzen 7 7700X, anakartım MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi. Doğru taktım mı?

IMG_20240107_223337.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinden oynuyor mu, doğru takılmış gibi.
yazım hatası yüzüne 1 saat ban yemiştim.işlemciyi çıkardım ancak 1 pin yamuldu.ne yapmam lazım?
Sistemi yarın kuracaktım ama başıma böyle bir olayın gelmesi kötü oldu.ürünü birde yurtdışından aldığım için garantiye falanda götüremem,ne yapmam lazım?

Yanlış takmak pek kolay değil zaten.
yazım hatası yüzüne 1 saat ban yemiştim.işlemciyi çıkardım ancak 1 pin yamuldu.ne yapmam lazım?
Sistemi yarın kuracaktım ama başıma böyle bir olayın gelmesi kötü oldu.ürünü birde yurtdışından aldığım için garantiye falanda götüremem,ne yapmam lazım?

hocam keşke çıkartmasaydınız doğru takmışsınız zaten şuanki halinin fotoğrafını da atın durum nedir tam görelim

hocam keşke çıkartmasaydınız doğru takmışsınız zaten şuanki halinin fotoğrafını da atın durum nedir tam görelim
Hocam dün kendim tırnağım ve bir iğne ile o pini düzelttim ancak.kontrol amaçlı parmağımı pinlere zarar vermeyecek bir şekilde üzerinde gezdirdim.parmak izimden dolayı veya başka birşeyden dolayı bir sorun oluşur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı