R7 7700X RTX 4060 sistem nasıldır?

B650 gaming plus wifi alma fikrim var gelecekte ancak B650-s wifi o kadar aşağı seviye bir model değil ki. B650 gaming plus modelinin 1 altı diyebiliriz.
Mosfet soğutması ve özellik olarak ciddi fark var arada. Benim önerdiğim o model altında ürünler aşşağı yukarı ufak ufak değişiklikler sunuyor ama MSI gaming plus wifi olanda bianda özellik ve kalite sıçraması oluyor.

B650 gaming plus wifi alma fikrim var gelecekte ancak B650-s wifi o kadar aşağı seviye bir model değil ki. B650 gaming plus modelinin 1 altı diyebiliriz.

SSD ne alırım bilmiyorum ancak çok büyük ihtimal 2TB modeli satıp yerine başka bir 2TB alırım 500GB Windows NV2 Kullanıp geriye kalan esas şeyleri daha iyi bir SSD ile kullanırım.
Dediğim modellerden şaşmayın aldığınız modeli biliyorum Dram bulunmuyor ve Dram olmayınca yük altında hızı düşüyor. Benim önerdiklerimden 2TB en ucuz olan modeli alabilirsiniz.

Mosfet soğutması ve özellik olarak ciddi fark var arada. Benim önerdiğim o model altında ürünler aşşağı yukarı ufak ufak değişiklikler sunuyor ama MSI gaming plus wifi olanda bianda özellik ve kalite sıçraması oluyor.

Dediğim modellerden şaşmayın aldığınız modeli biliyorum Dram bulunmuyor ve Dram olmayınca yük altında hızı düşüyor. Benim önerdiklerimden 2TB en ucuz olan modeli alabilirsiniz.
Evet bende biliyorum DRAM bulunmadığını aldığım tüm şeyleri bilinçli olarak aldım zaten. Anakart konusunda da h110m-k modeli ile bile bu kadar dayandım. Orta seviye amd anakart ile dayanırım gibime geliyor.

Sogutucuya gerek yok, sadece oyun oynayacaksaniz ve illa amd istiyorsaniz r7 7700x yerine r5 5600. Ve bence bu sistem F/P acisindan 8/10 degil 2/10 falan derim.

Oyun oynamayacağım. Ve aldığım işlemci stok fan ile çalışması mümkün değil. O soğutucuyu alma sebebim gelecekte upgrade için.

Ben de i5 13400F var stok sogutucu ile kullaniyorum max 77 dereceyi gordum Last of Us Part 1'de. Ve islemci olarak intel tercih etmenizi oneririm eger sistemi kurmadiysaniz.

Ben de i5 13400F var stok sogutucu ile kullaniyorum max 77 dereceyi gordum Last of Us Part 1'de. Ve islemci olarak intel tercih etmenizi oneririm eger sistemi kurmadiysaniz.
Artık çok geç :) Sistemi aşırı yoracak işler yapacağım bu sebepten maksimum derecede soğutmaya ihtiyacım var. Oda nemli olduğu için pek soğumuyor rahat rahat işlemci.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı