R7 7700X'ten, R7 9800x3D'e geçişte sistem açılmıyor

unhydra

Hectopat
Daha fazla  
Bugün R7 9800x3D aldim sistemime normalde R7 7700X kullaniyordum. İslemciyi degistirdigimde CPU isigi kirmizi RAM isigi sari yaniyor RAM'leri tek tek taktim BIOS pilini cikarttim nafile. Eski islemciyi taktigimda PC aciliyor. Yardimci olabilecek var mi?
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi
Eski islemci: R7 7700X.
Yeni islemci: R7 9800x3D.
Ekran gelmiyor fanlar calisiyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün R7 9800x3D aldim sistemime normalde R7 7700X kullaniyordum. İslemciyi degistirdigimde CPU isigi kirmizi RAM isigi sari yaniyor RAM'leri tek tek taktim BIOS pilini cikarttim nafile. Eski islemciyi taktigimda PC aciliyor. Yardimci olabilecek var mi?
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi
Eski islemci: R7 7700X.
Yeni islemci: R7 9800x3D.
Ekran gelmiyor fanlar calisiyor sadece.
BIOS sürümünüz güncel mi?

Ekran gelmesigi icin flash ile uptade atmayi denedim guncel olani indirip flash bellegimin icine attim msi.rom olarak adini değiştirip anakarta taktigimda ve tusa 3 saniye bastigimda isik yanip sonuyor sonra kasaya guc geliyor isiklar yaniyor 2 saniye sonra isiklar gidiyor isik sabit beyaz yaniyor kapanmiyor izledigim videolarda yanip sonmesi bende sadece 3 saniye sürüyor

Eski islemciyi takip bilgisayari acil bios uptade yapmali miyim ?

Son düzenleme:
Ekran gelmesigi icin flash ile uptade atmayi denedim guncel olani indirip flash bellegimin icine attim msi.rom olarak adini değiştirip anakarta taktigimda ve tusa 3 saniye bastigimda isik yanip sonuyor sonra kasaya guc geliyor isiklar yaniyor 2 saniye sonra isiklar gidiyor isik sabit beyaz yaniyor kapanmiyor izledigim videolarda yanip sonmesi bende sadece 3 saniye sürüyor

Eski islemciyi takip bilgisayari acil bios uptade yapmali miyim ?
Eski işlemciyle ekran geliyorsa o işlemciyle güncellemeyi deneyin, sonra yenisini takıp tekrar kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı