R7 7800x3D için AM5 anakart önerisi

Arkadaşlar Ryzen 7 9800x3D işlemcili sistem topladım, anakartım mecburen ASUS Prime B650M-R olarak sipariş geçtim. Bir sorun yaratır mı? Bir süre sonra değişeceğim ne önerirsiniz? 3-4 ay kullansam ömrü kısalır mı işlemcinin?

Arkadaşlar Ryzen 7 9800x3D işlemcili sistem topladım, anakartım mecburen ASUS Prime B650M-R olarak sipariş geçtim. Bir sorun yaratır mı? Bir süre sonra değişeceğim ne önerirsiniz? 3-4 ay kullansam ömrü kısalır mı işlemcinin?

İşlemcinin ömrü kısalmaz fakat o anakart 9800x3D için yeterli gelmeyebilir. 9800x3D tam performansını ortaya çıkartamayabilir.

Bir süre sonra değiştireceksen de bu 2 anakartı öneririm.

İşlemcinin ömrü kısalmaz fakat o anakart 9800x3D için yeterli gelmeyebilir. 9800x3D tam performansını ortaya çıkartamayabilir.

Bir süre sonra değiştireceksen de bu 2 anakartı öneririm.

ATX'te istenirse bunlar bakilabilir.

ATX'te istenirse bunlar bakilabilir.

Hocam ATX ne oluyor acaba, kısaca anlatabilir misiniz bilmiyorum da. Ayrıca ne kadar performans kaybı yaşarım, ciddi bir sorun yaratır mı bu durum.

5500 TL civarı.

Butce buraya cikar mi?

Cikmazsa:

Cuma gunu InceHesap gaming gecesini beklemeni oneririm, Colorful anakart nerdeyse her hafta indirime giriyor. Eger yine indirim olursa al gec.

Bütçe nedir? Atılanlardan Colorful ve Aorus iyi sadece. MSI Pro ve Gaming Pro serilerine bulasilmaz fiyatlarinu hak etmeyen sıcak calisan anakartlar.

5500 TL civarı.

Bütçe buraya cikar mi?

Cikmazsa:

Cuma gunu İncehesap Gaming gecesini beklemeni oneririm, Colorful anakart neredeyse her hafta indirime giriyor. Eger yine indirim olursa al gec.

B650M-R ya da B840M-B yeterli olur mu 7800x3D için.

B650M-R ile tek farkı M.2 soğutucuymuş.

Yakin anakartlar ama tek fark SSD sogutucu degil. Giris sayilarida daha fazla B650M-K'nin. Ayriyeten azda olsa daha serin calisiyor. B650M-R'da kaldirir ancak M-K alman daha dogru, asil tavsiyem Cuma gununu bekleyip gaming gecesinden indirim yakalamandir. Colorful indirime girerse acik ara en iyi secenek olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı