kısaca açıklarsam güvenilirlik değişiyor şimdi malum üstünde yazan marka psu da önemsizdir, üreten o değildir çünkü çok fazla üretici firma var ancak cwr ve seasonic uzun yıllarca kendini kanıtlamış piyasada başı çeken markalardır örnek msi cwt ile çalışır sadece msi değil piyasadaki bir çok marka cwt ve seasonic firmasına gider kardeşim bana şu segmentte bir psu yap der gerisini kendi belirler işte fanı ne kalitede olsun üzerindeki tasarım şu olsun, rgb li olsun vs. sonra high wall, hec ve fsp gibi markalar gelir bunlar da yine orjinal üreticilerdir cwt ve seasonic kadar olmasa da piyasada yer edinmiş sağlam markalardır, raijintek cratosu 1 sene önce ilk gelmeye başladığında radarıma alıp araştırmıştım orta segmen B bir psu biraz da hatta C ye kayar maliyetten kısmak için üreticisi sanr diye bir firma bu firma saydıklarım kadar kendini kanıtlamış deği, ha cratos un fiyat avantajı var ama üreticisinden gelen bir kendini kanıtlamışlığı henüz yok alınır mı bütçe çok dar ise alınır, alınmaz diyecek bir rütbe ve pozisyonda değilim

ama ben almam o seviye de sistem toplayıp para dökeceksem.
buda nebi akgün' e ait bir psu tier list takip youtube da bakmanızı öneririm çok kaliteli içerikleri var.
docs.google.com