R7 7800x3D ve RTX 5070'li sistem alınır mı?

Hava soğutma daha 9700X'e bile yetmiyor 7800x3DYe hangi dünyada yetecek acaba?

FPS ağırlıklı oynuyorsa 9070XT 7800x3D yapsın dedim zaten.

Tek FPS ağırlıklı değil her türlü oyunda avantaj senin dediklerinde direkt 5070 Ti'ın önüne geçirir zaten. Hava soğutma ile sıvı soğutma arasında da pek bir fark yok gayet de yeter 7800x3D de uzun süre render gibi işlemler yapmıyorsa sorun olmaz.
Review: Liquid Freezer II 360 A-RGB vs Phantom Spirit 120 SE CPU Coolers
Piyasada belli başlı üst seviye sıvı soğutmalar var onun harici ciddi bir fark yok parasını hakedecek bir fark da yok.

Zerre ilgilenmiyorlar.

İlk kez senden duydum 71 hasar.
Genel olarak hep orijinal ürün sattığı konuşulur teknobiyotiğin mesela termal macun gibi aklıma şu an tek o geldi.
Sitenin tek kusuru kargo parasını fazla kesmesi onun dışında ben teknik servisi yüzünden şikayet edeni görmedim.

İlk kez senden duydum 71 hasar.
Genel olarak hep orijinal ürün sattığı konuşulur teknobiyotiğin mesela termal macun gibi aklıma şu an tek o geldi.
Sitenin tek kusuru kargo parasını fazla kesmesi onun dışında ben teknik servisi yüzünden şikayet edeni görmedim.

Şunu oku öyle konuş riasa çok üst mertebeden bakan kardeşim...

Şunu oku öyle konuş riasa çok üst mertebeden bakan kardeşim...

2 3 konu yüzünden siteye kötülemek pek mantıklı değil ayrıca konu çok yeni bir konu da değil. Sırf 1 konu yüzünden siteden alışveriş yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Her sitenin kötü yorumu var o zaman hiçbir siteden alışveriş yapmayalım 71 hasar.

2 3 konu yüzünden siteye kötülemek pek mantıklı değil ayrıca konu çok yeni bir konu da değil. Sırf 1 konu yüzünden siteden alışveriş yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Her sitenin kötü yorumu var o zaman hiçbir siteden alışveriş yapmayalım 71 hasar.

Sadece 1 konu yok, araştırsan bir sürü çıkar ama hastayım ve üşeniyorum kısacası 100-200TL fazla verip başka yerlerden alsın riasa üst mertebeden bakan.

Sadece 1 konu yok, araştırsan bir sürü çıkar ama hastayım ve üşeniyorum kısacası 100-200TL fazla verip başka yerlerden alsın riasa üst mertebeden bakan.

Yok Teknobiyotik güzel site tek sorunu fazla kargo parası alması 71 hasar.
Her sitenin kötü yorumu var bu yüzden bu siteler kötü anlamına gelmiyor. (İtopya hariç İtopya çöp site)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı