Gamashot
Femtopat
Daha fazla  

Selam dostlar,
60 bin lira kadar bir kasa topladım. Ancak parçaların uyumluluğundan emin olamadım, her ne kadar çok incelesemde. Bu yüzden sormak istedim.
İşte parçalar;

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

www.akakce.com

(2 adet, 2x16)

Bir öneriniz veya gördüğünüz herhangi bir sorun varsa duymaktan mutluluk duyarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

60 bin lira kadar bir kasa topladım. Ancak parçaların uyumluluğundan emin olamadım, her ne kadar çok incelesemde. Bu yüzden sormak istedim.
İşte parçalar;
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 12.712,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 22.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
				(2 adet, 2x16)
Bir öneriniz veya gördüğünüz herhangi bir sorun varsa duymaktan mutluluk duyarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

.
.