R7 7800x3D RX 7800 XT sistem toplamak

Bütçe
50.000-60.000 TL

Gamashot

Femtopat
Daha fazla  
Selam dostlar,
60 bin lira kadar bir kasa topladım. Ancak parçaların uyumluluğundan emin olamadım, her ne kadar çok incelesemde. Bu yüzden sormak istedim.
İşte parçalar;

(2 adet, 2x16)

Bir öneriniz veya gördüğünüz herhangi bir sorun varsa duymaktan mutluluk duyarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selam dostlar,
60 bin lira kadar bir kasa topladım. Ancak parçaların uyumluluğundan emin olamadım, her ne kadar çok incelesemde. Bu yüzden sormak istedim.
İşte parçalar;

(2 adet, 2x16)

Bir öneriniz veya gördüğünüz herhangi bir sorun varsa duymaktan mutluluk duyarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
60k ya RX 9070 XT li hazır sistem bulunabilir hocam.

Hocam bütçeniz artabilirse Kasayı 850W yaparak alın derim ha anca 65k dersenizde ram i kingston 16gb düşürüp 850w yapabilirsiniz yine

Ama 65k ya da çıkamam derseniz yinede 60k ya 9070 xt li sistem rahatça bulunabilir.

60k ya RX 9070 XT li hazır sistem bulunabilir hocam.

Hocam bütçeniz artabilirse Kasayı 850W yaparak alın derim ha anca 65k dersenizde ram i kingston 16gb düşürüp 850w yapabilirsiniz yine

Ama 65k ya da çıkamam derseniz yinede 60k ya 9070 xt li sistem rahatça bulunabilir.
Hocam 60k üzerine çıkamam. Sizin attığınız 64k. Daha çok işlemci yüklü oyunlar oynayacağım için ekran kartından kıstım biraz. Ben 60k ya RX 9070 XT bulamadım.

Belli bir oyun listem yok ancak hedefimde CS2, Rainbowsix gibi fps oyunları ve Minecraft, RDR2, Witcher 3 gibi oyunlar var.
Hocam hikayeli oyunlar oynuyorsanız ekran kartını işlemciden önce tutmanız lazım eğerki fps oyunları oynuyorsanız da işlemciyi ekran kartından önce tutmanız lazım 9070 xt 7800xt den önde çok daha yeni ve iyi teknolojiler var.

Hocam hikayeli oyunlar oynuyorsanız ekran kartını işlemciden önce tutmanız lazım eğerki fps oyunları oynuyorsanız da işlemciyi ekran kartından önce tutmanız lazım 9070 xt 7800xt den önde çok daha yeni ve iyi teknolojiler var.
Farkındayım daha iyi teknolojiler olduğundan ancak paramın yeteceği en iyi sistemi kurmayı çalışıyorum. 7800 xt sizce yeterli değil mi? 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı