R7 7800x3D RX 9070 XT sistem toplanır mı?

Haylife

Hectopat
Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller dilerim. Sizin ufak bir yardım ve ön görüşleriniz için size danışmak istiyorum, bir sistem toplamak istiyorum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Anakart: ASUS TUF Gaming 650-E Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D.
RAM: Crucial Pro DDR 5 RAM 2x16 6000MHz CL36.
Soğutucu: Arctis Liquid Freezer II 360.
Güç kaynağı: ASUS ROG STRIX 850W.
Kasa: ASUS TUF GT 501.
Ekran kartı: ASUS Prime Radeon RX 9070XT.
Sizce nasıldır, bu sistemle herhangi bir problem yasar miyim?
Soğutucu, güç kaynağı ve kasam var.

Hocam dediğim gibi 3 adet parçam var. Soğutucu kasa ve Power Supply hemen hemen 70.000 TL.

Kalanları tamamlamayı düşünüyorum.

İşlemci fazla yüksek değil mi? Bence oradan işlemci düşürüp çevre birimlerine para bırakılabilir. Gelecekte ekran kartı yükseltmek isterseniz bilemem.

İşlemci fazla yüksek değil mi? Bence oradan işlemci düşürüp çevre birimlerine para bırakılabilir. Gelecekte ekran kartı yükseltmek isterseniz bilemem.

2 senedir bu işlemciye bakmıştım oyun performansında gayet üst seviye olduğunu görünce almak istediğim bir işlemci oldu 9070XT için uygun olacağını düşündüm.

Hocam dediğim gibi 3 adet parçam var. Soğutucu kasa ve Power Supply hemen hemen 70.000 TL.

Kalanları tamamlamayı düşünüyorum.

Bu bütçede 5070 Ti toplanır hocam istersen 5070 Ti alabilirsin. Ben AMD sevdiğimden 9070XT tercih ederdim :D
Bura 64K bütçenin 6K aşağısında istersen kafana göre değişiklik yapabilirsin.

2 senedir bu işlemciye bakmıştım oyun performansında gayet üst seviye olduğunu görünce almak istediğim bir işlemci oldu 9070XT için uygun olacağını düşündüm.

Ağırlıklı olarak CS tarzı oyunlar oynayacaksan 7800x3D güzel tercih hikayeli oynarım dersen 9700X alınabilir.

Bu bütçede 5070 Ti toplanır hocam istersen 5070 Ti alabilirsin. Ben AMD sevdiğimden 9070XT tercih ederdim :D

Ağırlıklı olarak CS tarzı oyunlar oynayacaksan 7800x3D güzel tercih hikayeli oynarım dersen 9700X alınabilir.

Yok hocam genelde Single Player CS çok azdır benim için.

MSI ile benim anakart arasında çok fark var mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı