Hocamlar sizce b850 tomahawk olan mı yoksa x870 gigabyte olan mı
Alınır.
Alınır.
Tomahawk daha iyi hocam. X870'le B850 arasında belirgin bir fark yok.Hocamlar sizce b850 tomahawk olan mı yoksa x870 gigabyte olan mı
Hocam merhaba, 2 gün önce aynı bileşenlerle sistem topladım. Anakart MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi aldım. Çok sağlam bir anakart ama RAM'lerine dikkat etmelisin uyuymsuz çıkma şansı var. Ben ilk olarak Patriot 2X 16 GB CL32 6400MHz RAM'ler kullandım sistem çalışmadı daha sonrasında Corsair Vengeance EXPO uyumlu RAM'leri aldım, şu an sorunsuz çalışıyor.
hocam mümkünse expo yani amd uyumlu olan ramleri al. Ben ramle çok uğraştım, aslında ddr5 bir anakart ddr5 bir rami çalıştırabilmeli ama bu her zaman teorideki gibi olmuyor galiba.Benim ramler anakartla uyumlu olarak gözüküyordu ona rağmen böyle bir sorun yaşadım.Anladım hocam RAM'lerin uyumlu olup olmadığına anakartın sitesinden mi bakıyorduk
Doğrudur hocamhocam mümkünse expo yani amd uyumlu olan ramleri al. Ben ramle çok uğraştım, aslında ddr5 bir anakart ddr5 bir rami çalıştırabilmeli ama bu her zaman teorideki gibi olmuyor galiba.Benim ramler anakartla uyumlu olarak gözüküyordu ona rağmen böyle bir sorun yaşadım.
Expo uyumlu bellektir.Anladım hocam RAM'lerin uyumlu olup olmadığına anakartın sitesinden mi bakıyorduk
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.