RX 7900 XT R7-7800x3D için anakart önerisi

Emin misin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada anakart incelemelerinde her anakart EXPO profillerinde başarılı çalıştıramıyor.

EXPO profili demiyorum. EXPO destekli RAM diyorum. İkisi farklı şeyler. Ayrıca benim bu forumda AM5 için 7000MHz'lerde RAM önerdiğimi göremezsiniz çünkü AM5 sweet spotu 6000MHz'lerdedir. Ondan dolayı 6000MHz CL30 RAM'ler öneriyorum.

Konu sahibine en garanti yolu anlattım ve diğer durumda da sorun demek olmadığını yazdım. Diğer türlü bir sorun yaşasa ve sen kefil olsan onun zararını karşılayacak mısın?
Ortada kanıtlanmış bir şey var. Sweet spot'ta çalışan EXPO RAM'lerin bu zamana kadar uyumluluk sorunu çıkardığını görmedim duymadım.

Sanırım son gelen bios updateler ile bu sweet spot olayı biraz geçerliliğini yitiriyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun testlerinde çoğunlukla yüksek frekansın küçük de olsa artısı var ama incelemeyi yapan anakart uyum listelerinin öneminden bahsetmiş konuya başlarken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı