R7 7800x3D sistem alınır mı?

wudyx

Picopat
Daha fazla  
Selam yakın zamanda.
AMD Ryzen 7 7800x3D.
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL30.
Uygun fiyata satın aldım ve bu iki parçayı taçlandırarak.
MSI RTX 4080 Super Suprim X
Satın aldım. Beklemek istemediğim için kalan parçaları mid end olarak dizmeye çalışıyorum fakat anakart, PSU-kasa ve sıvı soğutucuda karasız kalmaktayım. Sıvı soğutucu anlamında birkaç seçeneğimi kafamda kurdum fakat kasa ve PSU olarak bir türlü kafamda oturtamıyorum. Lian Li h serisi gibi ferah bir kasa alıp ileride Lian Li kasa fanları ile son noktayı koymak istiyorum. (ses kartı kullandığım için anakart modül düzeni benim için önemli ekran kartının altında kalmaması lazım :)) çok öneri verdiğim yönlendirdiğim arkadaşım oldu ama terzi kendi yırtığını dikemiyormuş cidden kararsızım önerileriniz nelerdir?

MSI MPG B650 CARBON WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHZ (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da :(

fiyati,1184751493.html

Selam tekrardan,

MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi​

MSI MPG A850G PCI-E5 850W 80 Plus Gold güç kaynağı​

MSI MAG CoreLiquid M360 360 mm sıvı işlemci soğutucu​

Rampage ıceblade Black 7x120mm ARGB fanlı MidT ATX Gaming kasa.​

Satın aldım. Kasanın fanlarını ileride değiştirdiğimde hava silkilasyonu konusunda kafamında çok daha rahat olacağını biliyorum. Sadece PSU konusunda acaba iyi bir kar verdim mi emin değilimç 1000W bir PSU almadığım için sorun yaşar mıyım? 850W Gold PSU'nun yeticeğini düşündüm ama içinde hala bir soru olarak kaldı. Sizce yükseltmem lazım mı?​

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı