R7 7800X3D sistem iyi midir?

Hocam o bileşenlerden sonra 3060 jumpscare gibi geldi 3060 olmaz buna çok düşük.

Sebebini yukarıya yazdım toplama PC lazım FPS oyunlarında en iyi performansı almak istiyorum onun için monitör sabit kalsın monitöre göre sistemi toplayalım bir de anakartında oyundaki performansı ve ses yongası çipi üst düzey olsun.

AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz, RTX4070 12GB, 32GB Ram, 1TB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik su sistemde işlemciyi 7800x3D PSU yuda 1K farkla değiştirin (isterseniz başka birkaç ufak parçada değiştirebilirsiniz ) en fazla 50k oluyor ben böyle bir sistem buldum.

Hazır sistem olmayacak yazmıştım benim elimdeki şu an hazır sistem.

Bu işini görmez mi hocam? 47k.

Bu işini görmez mi hocam?

Profesyonel olarak başladım FPS oyunlarına 7 ya da 8 ay önce sistemin ve anakartın FPS oyunlarında en iyi performansı vermesini istiyorum ve anakartın ses yongası çipininde üst düzey olmasını istiyorum bana bu anlattığım bir sistem lazım monitörden memnun kaldım 360Hz 0.5ms GtG tepkimeli arıyordum monitörü. 4070 ekran kartı almam şartmı bu monitör için. Bir de dikkatimi çekti attığınız kasanın anakart uyumluluğu ATX ama anakartın kendisi Micro ATX uyumsuzluk yok mu bu işte.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı