R7 7800x3D sistem oyun esnasında BIOS'a düşüyor

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
İşlemci.
1 X AMD Ryzen 7 7800x3D 4.20GHz 8 çekirdek 96MB önbellek soket AM5 tray işlemci (66737)
Anakart.
1 X ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II AMD B650 soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz mATX Gaming (oyuncu) anakart (61815)
Ekran kartı.
1 X ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC TUF-RX 7900 XTX-O24G-Gaming 24 GB GDDR6 384bit DX12 Gaming (oyuncu) ekran kartı (60265)
RAM.
1 X PNY XLR8 Gaming mako Epic-X RGB 32 GB (2x16 GB) 6400MHz CL40 DDR5 Gaming RAM (MD32GK2D5640040Mxrgb) (69789)
SSD.
1 X Samsung 990 Pro heatsınk 2 TB.
Kasa.
1 X Cooler Master MB520 MB520-KGNN-S03 ATX siyah Gaming (oyuncu) kasa (62633)
PSU.
1 X Gamepower AXP-1200 14cm 80+ Platinum ATX3.0 PCI-e5.0 1200W Power Supply - 5 yıl garantili (69516)
Soğutucu.
1 X BitFenix cube 360 siyah ARGB 360mm işlemci sıvı soğutucu (67213)

Anlamadim gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki tier listte tüm ürünler için kötü demişler.
İkincisinde ürün ismine Gamepower Gold kötü demişler. Bu ürünü incelediklerini düşünmüyorum. Yanlış anlaşılmasın ürün rakiplerinden kötü ama sistemi kullandırtamayacak kadar çöp olduğuna ikna olamıyorum. 7900XTX başlı başına bir sorun çıkartabilir forumda başkaları da sorun yaşamıştı. Tüm driverlar güncel mi? BIOS güncel mi? Windows güncel mi? Bu arada güç kaynağında Gold vs yazmasına bakmayın kaliteyi ifade etmez. Sayıları farazi veriyorum 500W Gold PSU aldınız sistem 400W çekiyor ise güç kaynağınız prizden 550watt çekiyor. Bu değer Platinium olsaydı prizden 500watt çekiceği anlamına gelirdi. Sayıları kafamdan söyledim ama mantık bu şekilde. Sertifika ne kadar yüksekse fatura o kadar az gelir. Kaliteye etkisi yok. Bu videodan daha fazla bilgilenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Izledim hocam. Sence NZXT mi yoksa ASUS mu?

Üstteki tier listte tüm ürünler için kötü demişler.
İkincisinde ürün ismine Gamepower Gold kötü demişler. Bu ürünü incelediklerini düşünmüyorum. Yanlış anlaşılmasın ürün rakiplerinden kötü ama sistemi kullandırtamayacak kadar çöp olduğuna ikna olamıyorum. 7900XTX başlı başına bir sorun çıkartabilir forumda başkaları da sorun yaşamıştı. Tüm driverlar güncel mi? BIOS güncel mi? Windows güncel mi? Bu arada güç kaynağında Gold vs yazmasına bakmayın kaliteyi ifade etmez. Sayıları farazi veriyorum 500W Gold PSU aldınız sistem 400W çekiyor ise güç kaynağınız prizden 550watt çekiyor. Bu değer Platinium olsaydı prizden 500watt çekiceği anlamına gelirdi. Sayıları kafamdan söyledim ama mantık bu şekilde. Sertifika ne kadar yüksekse fatura o kadar az gelir. Kaliteye etkisi yok. Bu videodan daha fazla bilgilenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7900 XTX ile alakali super bir konum var benim halihazirda. Ben bu GamePower PSU'lari nerde baktiysam Tier-F gordum. Simdi bu ikisinden birini alacam. Kurarken biraz sikinti cekecegim maglum pek bilmiyorum ama gelecege yonelik en azindan guzel bir PSU olur. Bu GamePower'ida ucuza satarim.

Izledim hocam. Sence NZXT mi yoksa ASUS mu?

7900 XTX ile alakali super bir konum var benim halihazirda. Ben bu Gamepower PSU'lari nerede baktiysam tier-F gordum. Simdi bu ikisinden birini alacağım. Kurarken biraz sıkıntı cekecegim malum pek bilmiyorum ama gelecege yonelik en azindan guzel bir PSU olur. Bu Gamepower'ida ucuza satarim.

1200W olması ve fiyat avantajından dolayı NZXT. İkisi de üst kalite güç kaynakları trafoyu bile besler bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı