jotarokujo
Decapat
Daha fazla
Merhaba, şu an kullandığım AMD ekran kartlı sistemim çok problem yarattığından uzun soluklu bir sistem toplamak istiyorum. PC'de geçirdiğim vakit genel olarak yeni çıkan oyunları oynamak olduğundan sistemi güzel bir şekilde kurup bayağı uzun bir süre götürmesini istiyorum. Bu parçalar benim ufak bir araştırma sonucu kanaat getirdiklerim. Bu kasa için anakart ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Bütçede bir problem yok ama her zaman aldığım parçanın benim işimi görmesine dikkat ediyorum. Ekstra uçuk yapmaya da gerek yok. Ekran kartı konusunda 5070 Ti ve 5080 arasında kaldım. Anakart konusunda ise modeli düşürüp veya aynı segmette bir şeye çekebilirim. Sizce nasıl bir sistem toplamalıyım?
Bu arada aynı bu parçalara yakın performans veren hazır sistem varsa hem daha uyguna gelir hem de performansta hiçbir şey fark etmez dediklerinize bakabilirim.
Bu arada aynı bu parçalara yakın performans veren hazır sistem varsa hem daha uyguna gelir hem de performansta hiçbir şey fark etmez dediklerinize bakabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: