Loyalty571
Decapat
Cratos, Vita varken alınmaz. Eğer beyaz olması önceliğinizse Vita'ya kıyasla komponent kalitesi biraz düşük olan ASUS PRIME AP-850G'yi tavsiye edebilirim.@Kambur_Kaplumba @Loyalty571 hocalarım, sistemdeki amacım beyaz bir görünüm elde etmek. Önerdiğiniz PSU’ların siyah olması görsel açıdan bir dezavantaj oluşturur mu sizce? Bazı forumlarda beyaz PSU önerileriyle ilgili konu başlıkları gördüm. Ayrıca @Kambur_Kaplumba hocamın modüler PSU önerisi üzerine araştırma yaparken, 80+ Gold sertifikalı ve 850W gücünde, fiyat olarak bana oldukça uygun bir PSU buldum. Bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Donanım konusunda çok bilgili değilim, bu yüzden her şeyi soruyorum, kusura bakmayın. Değerli yardımlarınız için de ayrıca çok teşekkür ederim.
ASUS PRIME AP-850G 80+ GOLD 850W PCIe 5.1 ve ATX 3.1 UYUMLU 8 YIL GARANTİLİ MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS PRIME AP-850G 80+ GOLD 850W PCIe 5.1 ve ATX 3.1 UYUMLU 8 YIL GARANTİLİ MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr