R7 7800x3D sistemde ekran gidip fanlar hızlanıyor

JokerRevenge

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 GB RAM
SSD veya HDD modeli
2 TB Samsung SSD
Ekran kartı
PNY 4080 Super
İşlemci
Ryzen 7 7800X3D
Arkadaşlar bu olay başıma 2. ya da 3. kez geliyor. Gayet sorunsuz bir şekilde oyun oynarken veya video izlerken monitörde bir anda DisplayPort no signal yazısı çıkıyor ve ekran gidiyor, arkada ses devam ediyor. Ve kasanın fanları acayip bir şekilde normalin üzerinde çalışmaya başlıyor. Aradan birkaç dakika geçtikten sonra ekran geliyor ve fanlar normale dönüyor. Ama oyun veya açık olan diğer sekmeler kapanmış oluyor. Sebebi ne olabilir, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Sanki ekran kartı sürücü problemi gibi. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Daha eski bir sürücü deneyebilirsiniz duruma göre.

Sanki ekran kartı sürücü problemi gibi. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Daha eski bir sürücü deneyebilirsiniz duruma göre.

Guncellemesini NVIDIA'nın kendi uygulamasından yapıyorum fakat en şöyle bir durum var. Bazen kasayı TV'ye bağlayıp oyun oynuyorum veya film dizi izliyorum ama en sonki güncelleme de bağlamaya çalıştığımda HDMI kablosunu görmüyordu o yüzden eski sürümde kaldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bana da ekran kartı sorunu gibi geldi. Driver çöküyor olabilir. Olay Görüntüleyicisi'nden baktınız mı, herhangi bir Nvidia ya da nvlddmkm benzeri bir hata var mı?

Guncellemesini NVIDIA'nın kendi uygulamasından yapıyorum fakat en şöyle bir durum var. Bazen kasayı TV'ye bağlayıp oyun oynuyorum veya film dizi izliyorum ama en sonki güncelleme de bağlamaya çalıştığımda HDMI kablosunu görmüyordu o yüzden eski sürümde kaldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Önce güncel sürücüyü setup dosyası olarak indirin. DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücülerini kaldırıp yeniden başlatın ama sistemin internet bağlantısını kesin. İndirdiğiniz setup dosyasından son sürümü kurup tekrar deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı