Ben bu şekilde alırdım.
Prime 650 m r yerine b650m k alın.Ben bu şekilde alırdım.
Eki Görüntüle 2216264
Hocam siparişi geçtim kasayı değiştirmeyeceğim gibi, soğutucu alacağım gibi bakalım.İşlemci soğutucu ile 10/10 olacaktır. İsteğe bağlı olarak farklı kasa alabilirsin.
3-5k arası f/p bir model işimi görür.Kaç k bütçe?
Bütçen max kaç k olur sistem için???Hocam siparişi geçtim kasayı değiştirmeyeceğim gibi, soğutucu alacağım gibi bakalım.
3-5k arası f/p bir model işimi görür.
Soğutucu olarak kule tipi alacaksan en iyisini al Thermalright Phantom Spirit 7 Isı borulu olanı al diğer kule tipleri zor soğutur çünkü işlemcin çok ısınan bir işlemci. Sıvı soğutucu olarak Arctic Liquid Frezer II modellerinde çok iyi indirim var kasana sığıyorsa 420mm al inventus sitesinden.Hocam siparişi geçtim kasayı değiştirmeyeceğim gibi, soğutucu alacağım gibi bakalım.
3-5k arası f/p bir model işimi görür.
Tamamdır hocam.Soğutucu olarak kule tipi alacaksan en iyisini al Thermalright Phantom Spirit 7 Isı borulu olanı al diğer kule tipleri zor soğutur çünkü işlemcin çok ısınan bir işlemci. Sıvı soğutucu olarak Arctic Liquid Frezer II modellerinde çok iyi indirim var kasana sığıyorsa 420mm al inventus sitesinden.
Güzel değerler hocam, sistemde şuan çok iyi bir monitör yok. Para biriktirip 2k 240hz ips bir monitör almayı düşünüyorum. Bu kartın hakkı 1440p dir çünkü.Aynı işlemciye sahibim. Lian Li galahad AiO SL 360 modelini kullanıyorum şu sıcak havalarda ve fan hızları %40 da (ses rahatsız etmesin diye bu şekilde) 74 dereceyi geçmedi ve Full FPS oyunları oynuyorum. Bu arada bu sisteme hangi monitörü alacaksınız? Eğer elinizde yok ise en az 2K ve IPS almanızı tavsiye ederim.
Tamamdır hocam.
Güzel değerler hocam, sistemde şu an çok iyi bir monitör yok. Para biriktirip 2K 240Hz IPS bir monitör almayı düşünüyorum. Bu kartın hakkı 1440P'dir çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.