R7 7800x3D sistemde görüntü dalgalanıyor

ercanxx27

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Sistemim MSI MAG B650 Tomahawk, DDR5 RAM Corsair CL30, AMD EXPO uyumlu 2x16, ekran kartım RTX 3070 Ti, PSU MSI MPG A850GL. YouTube'a girerken görüntüde hafif dalgalanma oluyor ve PC açılışta fare imleci takılı kalıyor. Ayrıca, sistem masaüstünde kendini yeniden başlattı. Bu sorunu ne yaptıysam çözemediğim için bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi dalgalanmayı bilmiyorum, ben de olmuyor, ama açılışta mouse takılması, oyunlarda microstutter ve stutter gibi sorunlar ( tabii her oyunda değil ama genelinde oluyor) AMD DDR5 sorunlu olduğu gibi MSI'da üzerine tuz biber oluyor. Aynı anakart bende de var, bence MSI kaynaklı bir BIOS sorunu var ve MSI'ya sorunu kaç kere söyledim, umurlarında değil.

yani bu senin dedigin açılışta mouse takılması vs sorunları falan anakarttanmıdır bende ondan şüpheleniyordum zaten

yani bu senin dedigin açılışta mouse takılması vs sorunları falan anakarttanmıdır bende ondan şüpheleniyordum zaten
Anakarttan ama anakart arızalı olduğu için değil. MSI anakartların BİOS'undan kaynaklı. Yani MSI'ın düzgün bir BİOS yayınlaması lazım. Ben kaç kere MSI'ya yazdım ama umurlarında değil.

Anakarttan ama anakart arızalı olduğu için değil. MSI anakartların BİOS'undan kaynaklı. Yani MSI'ın düzgün bir BİOS yayınlaması lazım. Ben kaç kere MSI'ya yazdım ama umurlarında değil.
valla aynı anakartı kullanan bir arkadaşım daha var onda bu tür sorunlar yok mesela arızalı anakartlar bize denk geliyor ya yada işletim sistemi kaynaklı bir sorun var bazen geç tepkide veriyor pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…