R7 7800x3D sisteme PSU kasa ve CPU soğutucu önerisi

MesutBY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selamlar. Teker teker bu parçaları topladım ama PSU-kasa-CPU soğutucu tavsiyenize ihtiyacım var, cevaplarınızı merakla bekliyorum.

Anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi DDR5 AM5.

CPU: AMD Ryzen 7 7800x3D 4.2 GHz AM5 tray.

GPU: Galax GeForce RTX 4070 Ti Super sg 1-Click OC 16 GB.

RAM: Patriot Viper Venom 64 GB (2x32 GB) DDR5 6000MHz CL30.

Depolama: Kingston Renegade NVMe M.2 2TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, selamlar. Teker teker bu parçaları topladım ama PSU-kasa-CPU soğutucu tavsiyenize ihtiyacım var, cevaplarınızı merakla bekliyorum.

RAM: Patriot Viper Venom 64 GB (2x32 GB) DDR5 6000MHz CL30.

Gereksiz pahalı bir sistem.
Ana paranızı ekran kartı ve işlemcinize yatırın daha iyi ürünler alırsınız. 2 TB M.2 gereksiz ilk baştaki toplayacaknız sistem için zaten çoğu B serisi anakart çift M.2 slotuna sahip bu yüzden sonradan alabilirsiniz. Oyun için topluyorsanız 64 GB şu an için çok şişik bir RAM. Buralardan kısıp daha iyi bir ekran kartı ile işlemci alabilirsiniz.

Ekran kartını tercih etmezdim açıkçası. Ramler oyun içinse çok abartı. 32GB her türlü yeter. Ben 4k ultra grafikte oyun oynuyorum Ram kullanımım 17 18GB kingdom come deliverance 2'de. 7800x3d için bütçe varsa Arctic Liquid Freezer III. Yoksa DeepCool LS720 SE. Arctic radyatörü kalın her kasaya olmuyor dikkat edin. PSU bütçe varsa FSP Vita GM 850W. Yoksa Raijintek Cratos 850w. Kasa olarak bütçe varsa Cooler Master Masterbox 600 (Arctic Liquid Freezer III 360 uyumlu.) Bütçe çok çok çok kısıtlıysa Raijintek Ponos Ultra MS4. Bütçe belirtirseniz çok daha sağlıklı öneriler yapılır. Ben hem yüksek kalite hem bütçe dostu öneriler yapmaya çalıştım. Hatta bütün kasa için bütçe belirtirseniz alternatif sistem tavsiye de edebiliriz.

RAM: Lexar Ares 32GB 6000MHZ DDR5 Pc RAM-LD5U16G60C28BR-RGD

bu parçalar alındı, 20k cpu soğutucu-kasa-psu için bütçem.

şu anki durum şöyle:

kasa: Cooler Master Masterbox 600 (alternatif - Raijintek Ponos Ultra MS4)

psu: FSP Vita GM 850W (alternatif - Raijintek Cratos 850w)

cpu soğutucu: Arctic Liquid Freezer III (alternatif - DeepCool LS720 SE)

bu parçalar alındı, 20k cpu soğutucu-kasa-psu için bütçem.

şu anki durum şöyle:
Size ilk söylediklerim kaliteli ürünler. Fakat masraflı. Alternatif söylediklerim daha düşük kaliteli daha düşük bütçeli. Bütçeniz yetiyorsa, ilk söylediklerimi alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı