R7 7800x3D tray işlemci hatalı geldi

wAy 0ut

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Amazon sitesinde DFS bilgisayar satıcısından 2 gün önce işlemci siparişi verdim. Ürün elime ulaştı. Fakat ürünü açtığımda üründe dikkatimi çeken bir nokta vardı. Resimde de gördüğünüz daire içine aldığım kısımda çizik mevcut ve kamerada çıkmayan ufak tefek kılacak çizikler mevcuttur. Şu an işlemciyi takıp test etmek istemiyorum. Pazartesi günü makro ile inceleyeceğiz her yerini. Kullanılmış işlemci olabileceğinden şüpheleniyorum. Bu kadar para alan ve Amazon'da satış yapan bir satıcının gelip bunu yapması mantıksız geliyor. Umarım paketleme sırasında olan bir şeydir.

Bende aynı yerden aldım. Kargo paketini açmadan iade ettim. Adamlar fatura bile göndermedi 15 gün oldu. Sizde fatura çıktı mı içinden?

Arkadaşlar merhaba. Amazon sitesinde DFS bilgisayar satıcısından 2 gün önce işlemci siparişi verdim. Ürün elime ulaştı. Fakat ürünü açtığımda üründe dikkatimi çeken bir nokta vardı. Resimde de gördüğünüz daire içine aldığım kısımda çizik mevcut ve kamerada çıkmayan ufak tefek kılacak çizikler mevcuttur. Şu an işlemciyi takıp test etmek istemiyorum. Pazartesi günü makro ile inceleyeceğiz her yerini. Kullanılmış işlemci olabileceğinden şüpheleniyorum. Bu kadar para alan ve Amazon'da satış yapan bir satıcının gelip bunu yapması mantıksız geliyor. Umarım paketleme sırasında olan bir şeydir.

Kazık bunlar iade oluyorsa et.

Kazık bunlar iade oluyorsa et.
İade almak zorundalar. Faturası ve garantisi var. Amazonun 14 günlük iade politikasına uymak zorundalar. Ayrıca hocam TRAY işlemci almıştım hep ama ilk defa böyle çıktı.

Alt kisminda pek bir şey goremedim ust tarafindada ciddi bir şey yok gibi ama neden hatali Mali kabul edesinki iade et.

amazonsa direk iade et amazon bu konularda cok iyi

Tanıdık bilgisayar ustası var. Fotoğrafları ona attım. Pazartesi günü makro gözlük ile inceleyelim dedi. Zaten haftasonu iade edemiyorsun dedi. Pazartesi günü sabahtan bakalım bir sorun varsa direkt paketleyip gönder diyor. Önemli olan alt tarafı diyor. TRAY işlemciler kutusuz oldugundan böyle şeylerle karşılaşılabilir diyor ama ben 0 ürün alıyorum arkadaşım çizik midemi bulandırır benim.

İade almak zorundalar. Faturası ve garantisi var. Amazon'un 14 günlük iade politikasına uymak zorundalar. Ayrıca hocam TRAY işlemci almıştım hep ama ilk defa böyle çıktı.

Tanıdık bilgisayar ustası var. Fotoğrafları ona attım. Pazartesi günü makro gözlük ile inceleyelim dedi. Zaten hafta sonu iade edemiyorsun dedi. Pazartesi günü sabahtan bakalım bir sorun varsa direkt paketleyip gönder diyor. Önemli olan alt tarafı diyor. TRAY işlemciler kutusuz oldugundan böyle şeylerle karşılaşılabilir diyor ama ben 0 ürün alıyorum arkadaşım çizik midemi bulandırır benim.

Bende aynı yerden almıştım Amazon göndericili DFS bilgisayar satıcısından. Sorunsuz kullanıyorum 5 ay kadar oluyor kullanalı.

Bende aynı yerden almıştım Amazon göndericili DFS bilgisayar satıcısından. Sorunsuz kullanıyorum 5 ay kadar oluyor kullanalı.
DFS bilgisayarın yorumlarını okuyup aldım. Koskoca 183 değerlendirmede 2 tane olumsuz yorum almış. ama yani TRAY bir işlemcinin şu şekil gelmesi anormal değil mi hocam ? Yani bu çiziği nasıl açıklarsın ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı