43'e zorlayıp bunu alın bence. Aradığınız işlemci, ekran kartı ve fiyata göre bu var.Üstad bu bütçemin bayağı üstünde. Normalde 35-40 bakıyordum ama 43 gibi zorlayacagim. Yeni taksit imkanları ile.
Tuf ısınıyor diyorlar msi pahalı hp malzeme kalitesi kötü acerin adaptörü düşük watt veriyormuş ne alacaz biz :/
Hiç gerek yok bu cihaza 47 bin vermeye! 41bin bandına victuslar bulunuyor çok daha mantıklı bir seçim olur
Bütçeyi aşırı zorlayıp bunu almaya gerek var mı ki? Hem gpu 140w hem de sıvı metal soğutma var ?
O fiyata değmez. Kötü soğutmalı.43'e zorlayıp bunu alın bence. Aradığınız işlemci, ekran kartı ve fiyata göre bu var.
Abartmayalım hocam, Nitro 16 ve Victus 16 denk mi?Victus'un düz macunu haliyle Nitro'nun sıvı metalli hali muhtemelen denk olacaktır.
Soğutma açısından diyorum hocamO fiyata değmez. Kötü soğutmalı.
Abartmayalım hocam, Nitro 16 ve Victus 16 denk mi?
Soğutma açısından da Nitro 16 daha iyi.Soğutma açısından diyorum hocam
Doğrudur hocam, ben bütün nitrolar soğutma olarak victus kadar başarılı değil ve çok fazla fan sesi çıkarıyor diye biliyordumSoğutma açısından da Nitro 16 daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.