R7 9700X için sıvı soğutma önerisi

Hocam bahsedilen hava soğutma çoğu sıvı soğutmadan daha iyi e insanlar neden sıvı soğutma kullanıyor diye sorabilirsiniz sıvı soğutmanin tek + si görünüş.
Bahsettiğimiz hava soğutma evet işlemci soğutucu ile aynı şey.
Hocam işlemciyide fansız aldım ama herhalde soğutucuda o görevi görüyor değil mi?

Bahsettiğimiz hava soğutma evet işlemci soğutucu ile aynı şey.

Hocam bir de bu bileşenler için şu kasa yeterli olur mu? Aldım ama sıkıntı çıkaracaksa değişebilirim bütçem kısıtlı olduğundan bu kasayı aldım. Ekstra PSU almadım.

Son düzenleme:
Hocam bir de bu bileşenler için şu kasa yeterli olur mu? Aldım ama sıkıntı çıkaracaksa değişebilirim bütçem kısıtlı olduğundan bu kasayı aldım. Ekstra PSU almadım.
Hocam kasa çok önemli değiş, bileşenler sığdığı sürece metal parçası sonuçta fakat PSU önemli, idarelik olarak kullanın fakat bütçeniz olduğunda değiştirin mutlaka. Keşke kasa için konu açsaydınız yardımcı olurduk.

Hocam kasa çok önemli değiş, bileşenler sığdığı sürece metal parçası sonuçta fakat PSU önemli, idarelik olarak kullanın fakat bütçeniz olduğunda değiştirin mutlaka. Keşke kasa için konu açsaydınız yardımcı olurduk.
Peki bir psu öneriniz olur mu? Üzmez diyeceğiniz hem de çok pahalı olmayacak

Peki bir psu öneriniz olur mu? Üzmez diyeceğiniz hem de çok pahalı olmayacak
Hocam kasa daha gelmediyse eğer iptal edin bütçenize göre kasa+psu önereyim. İmkan yoksa eğer bütçenizi belirtin başka konu açın bununla ilgili psu önereyim.

Hocam kasa daha gelmediyse eğer iptal edin bütçenize göre kasa+psu önereyim. İmkan yoksa eğer bütçenizi belirtin başka konu açın bununla ilgili psu önereyim.
Hocam gelmedi daha kasa soğutucu psu alıcağım.toplam 7 gibi

Hocam gelmedi daha kasa soğutucu psu alıcağım.toplam 7 gibi
Soğutucu sizin attığınız alıp.Kasa + psu için bu nasıl olur.

Hatta kasa daha uygun varsa bundan psu ile beraber daha güzel bile olur benim açımdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı