R7 9700X RTX 4060 Ti 16G sistem mi i7 14700K RTX 4060 Ti 8G sistem mi?

Alabiliyorsa 4070 Ti Super, alamazsa 5070 alabilir. Tabii bende AMD tercih ederdim bu fiyatta.

Yani ileriye dönükte daha mantıklı olur 5070 DLSS 4 mfg desteği arttıkça daha da değerlenir o kart ama harici tercih etmezdim ben keşke önerilen fiyattan çıksaydıda tereddütsüz alsaydık.

Hocam peki ssteki intel işlemcili sisteme 5070 alsam olur mu? son olarak en ucuz yerlerden alıp mı toplamalıyım yoksa böyle hazır sistemler mi? sistemin gerçekten iyi olduğunu düşünmüştüm :D

Hocam peki ssteki Intel işlemcili sisteme 5070 alsam olur mu? Son olarak en ucuz yerlerden alıp mı toplamalıyım yoksa böyle hazır sistemler mi? Sistemin gerçekten iyi olduğunu düşünmüştüm :D

Hocam zaten "bütçeniz için" kötü (hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum 4060 Ti kartını)tek tek toplaanız ile daha uygun olacaktır böyle yerler çoğunlukla ya kar marjını yüksek tutar ya da SSD RAM gibi yerlerden kısarlar siz kısamadan yaparsınız işlemci olarak da bence AMD tercih edin 7800x3D vs.

Hocam peki ssteki Intel işlemcili sisteme 5070 alsam olur mu? Son olarak en ucuz yerlerden alıp mı toplamalıyım yoksa böyle hazır sistemler mi? Sistemin gerçekten iyi olduğunu düşünmüştüm :D

Ağırlıklı olarak oyun oynayacaksanız AMD işlemci. FPS oyunları için önemli olan L3 önbellek kapasitesi ve attığınız işlemcide 28 MB önbellek var iken 7800x3D de 96MB önbellek var devasa bir fark.

Ağırlıklı olarak oyun oynayacaksanız AMD işlemci. FPS oyunları için önemli olan L3 önbellek kapasitesi ve attığınız işlemcide 28 MB önbellek var iken 7800x3D de 96MB önbellek var devasa bir fark.
cs oynuyorum, profesyonellerin amd ve intel işlemciler hakkında ki yorumlarına baktım, bazı oyuncular intelin daha akıcı ve input lagın olmadığını söylüyor. edit programları vesaire kullanıcağımdan intel tercih etmiştim. son dönemlerde amd daha iyi iş çıkarıyor intelden orası doğru.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı