R7 9800X3D, 5070 Ti sistem Rust'ta düşük FPS veriyor

Mertyilm

Hectopat
Merhaba yeni sistem topladık Rust'ta aşırı FPS düşmesi ve düşük FPS sorunu var. Valorant'ta 800-900 FPS'lerde fakat Rust'ta çok fazla drop giriyor ve oyun içinde hiç silah sıkmadan sakin bir yerde bile 70-120 FPS arası dolaşıyor FPS. Normalde aynı sisteme sahip yayıncılar veya içerik üreticileri oyunun en sıkıntılı yerlerinde bile 110-120FPS alıyorlar ortalamada 170-180 üstü. EXPO açık sürücüler kurulu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kingston Beast EXPO 16 GB 6000 MHz CL30 X 2

16x2 mi 8x2 mi hocam?

Hocam cihazdan cihaza sanırsam değişiyor benim oynadıgım zamanlar Rust 10GB RAM'e yakın yiyordu şu an optimizasyonu nasıl bilmiyorum ama 1 sene önce oynuyordum 16 GB RAM yetmiyordu her Alt Tab attıgımda hatta Shift Tab attıgım zamanlarda direk oyun çöküyor ya da donuyordu sistem bayağı yavaşlıyordu 32 yaparak çözmüştüm FPS artışı ahım şahım yaşanmamıştı ama stabilite artmıştı.

16x2 mi 8x2 mi hocam?

Hocam cihazdan cihaza sanırsam değişiyor benim oynadıgım zamanlar Rust 10GB RAM'e yakın yiyordu şu an optimizasyonu nasıl bilmiyorum ama 1 sene önce oynuyordum 16 GB RAM yetmiyordu her Alt Tab attıgımda hatta Shift Tab attıgım zamanlarda direk oyun çöküyor ya da donuyordu sistem bayağı yavaşlıyordu 32 yaparak çözmüştüm FPS artışı ahım şahım yaşanmamıştı ama stabilite artmıştı.

16x2 Total 32. Yetmeyeceğini sanmıyorum 32 GB yetiyor baska bir problem var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı